Gün Haber

Tahta Kalemi Özellikleri Nedir?

Tek kullanımlık kalemler tükendiğinde yenileriyle değiştirilmelidir. Doldurulabilir  mürekkep kullanılan kalemler, yeniden doldurulabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Tahta Kalemi Özellikleri Nedir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Mart 2022 Cumartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tahta kalemi, doldurulabilir ve tek kullanımlık olmak üzere iki farklı modelde üretilmektedir. Tek kullanımlık kalemler tükendiğinde yenileriyle değiştirilmelidir. Doldurulabilir mürekkep kullanılan kalemler, yeniden doldurulabilir. Kullanıcılara ekonomik ve uzun süreli kullanım imkanı sağlayan bu özellik, kalemi değiştirmeden yıllarca kullanmalarına olanak sağlar. Kaleminizle uyumlu bir mürekkep seçerek aynı performansla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ekonomik tüketim sağlamak için doldurulabilir bir kalem kullanın. Yeniden doldururken çok fazla veya çok az mürekkep kullanırsanız, bu, kaleminizin yazma şeklini etkileyebilir. Bu nedenle ideal boyuttaki mürekkep ile doldurabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renkli kalemler hafif bir yapıya sahiptir ve taşıması kolaydır. Kaleminizi gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz.

Tahta Kalem Kullanımı

Renkli kalemin kapağındaki klips, bir gömlek veya ceket cebine takmak için kullanılır. Kalemi kullanmadığınız zamanlarda bir defter veya kitaba bağlayarak kaybolmasını önleyebilirsiniz. Renkli kalem kapakları mürekkebin akmasını veya damlamasını önler. Sıkı kapak sistemi, kıyafetlerinizin üzerine dökülme endişesi duymadan kaleminizi güvenle taşımanızı sağlar. Mürekkebinin kurumaması için mum boyayı yatay olarak saklamak önemlidir.

Uzun süre dik bırakırsanız, mürekkep renkli kalemlerin dibine çökebilir ve yazma yeteneğiniz bozulabilir. Kapağı olmayan veya gevşek kapağı olan tahta kalemi mürekkebi daha hızlı kurutabilir ve daha az zaman alabilir. Beyaz tahtaya yazdığınızın görüntüsü kalem ve kalemde kullanılan mürekkep ile ilgilidir. Markalı kalemler ile kaliteli, renk ağırlıklı yazılar yazabilirsiniz. https://www.guvensanat.com/tahta-kalemi adresinden de tahta kalemi ürünlerine ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber