Gün Haber

Batman'da tangocu üzüntüsü

Batman'da, Valiliğin Halk Eğitim Merkezi ile 80'inci Yıl Çocuk Gençlik Merkezi'nde 3 yıldır tango dersi veren usta öğretici Abdülkadir Cihan Seven'in görevine son verilmesi, öğrencilerini üzdü.
ABONE OL
Abone Ol
Batman'da tangocu üzüntüsü
Haberler / Türkiye
9 Ocak 2012 Pazartesi 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hürriyet, Petrolkent, Karşıyaka ve Güneykent mahallelerinden tango kursunun verildiği Çocuk Gençlik Merkezi'ne gelen 50'ye yakın ilköğretim öğrencisi, eğitmenlerinin görevine son verilmesine tepki göstererek, valiliğe dilekçe ile başvuru yapıp, Abdülkadir Cihan Seven'in görevine geri dönmesini isteyeceklerini belirttiler.
Öğrencilerden Ömer Siraç, "Hocamız bizi geleceğin dansçısı yapacaktı. Bize iki yıl içinde 5 farklı dans oyunu öğretti. Onun sayesinde dans oyunlarında Gaziantep'te birincilik elde ettik" dedi.

GEREKÇEYİ BİLMİYOR

Henüz görevine son verilmesinin gerekçesini bilmediğini söyleyen dans eğitmeni Abdulkadir cihan ise, "Şimdiden konuşmak istemiyorum. Batman Valiliği 3 yıl önce dans eğitimi konusunda Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile bana görev verdi. Ben de gerekçeyi öğrendikten sonra kamuoyu ile bazı şeyleri paylaşacağım" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber