Gün Haber

Güvenli İş Ayakkabıları

2020 yılında ambalaj ve tedarik sektöründe faaliyete başlayan Eldiven Borsası markası kısa zaman içerisinde sektörünün en güvenilir ve başarılı firmalarından biri olmayı başarmış durumda.
ABONE OL
Abone Ol
Güvenli İş Ayakkabıları
Haberler / GÜN'ün ürünü
6 Haziran 2022 Pazartesi 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Firma web sitesi aracılığıyla başta iş eldiveni olmak üzere diğer iş güvenliği ekipmanları, medikal ve sarf malzemelerde sektörünün en kaliteli ürünlerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Kaliteli İş Eldiveni

Firmanın web sitesinde farklı markalara ait iş eldivenleri, lateks pudralı eldiven, lateks pudrasız eldiven, siyah nitril eldiven, vinil eldiven ve diğer iş güvenliği ekipmanları yer alıyor. Sitede pek çok üründe kampanya ve indirim bulunuyor. Ayrıca 100 TL ve üzeri alışverişlerde de kargo ücretsiz imkanı mevcut. Web sitesinden alınan ürünler aynı gün kargoya verilerek çok hızlı bir şekilde talep eden müşterilerine ulaştırılıyor.

İş Eldiveni Toptan

Web sitesinde iş eldiveni ve arısan iş ayakkabısı gibi ürünlerden başka; rulo kağıt, streç film, karton bardak, endüstriyel çöp torbası, köpük sabun dispanseri, kağıt havlu, kağıt havlu dispanseri, fotoselli kağıt havlu, tıbbi atık torbası, bone dispanseri, galoş dispanseri, koli bandı, siyah palet streci, palet streci gibi ürünler oldukça uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Ayrıca web sitesinden alınan ürünlerde çok al az öde seçenekleri mevcut. Site üzerinden yapılan toptan alışverişlerde oldukça cazip indirimler müşterilerini bekliyor. Firmanın sunduğu indirim ve kampanyalardan bilgi almak için sitede bulunan Whatsapp sipariş hattı kullanılabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber