Gün Haber

Kurtarma görevlisi, evinin enkazından eşini çıkardı

Ukrayna’nın kuzeyinde Harkiv bölgesinde görev yapan Ukrayna Acil Durumlar Servisi çalışanı Velykyi Burluk’un evi, Rusya’nın düzenlediği saldırıda yıkıldı. Burluk’un 37 yaşındaki eşi saldırıda hayatını kaybetti, 10 yaşındaki çocuğu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Kurtarma görevlisi, evinin enkazından eşini çıkardı
Haberler / Dünya
1 Ağustos 2024 Perşembe 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada, “Kurtarma ekipleri için en kötü şey kendi evlerinde bir çağrıya yanıt vermektir. Ne yazık ki bu durum Harkiv Oblastı Devlet Acil Durum Servisi'nden bir itfaiyecinin başına geldi. Velykyi Burluk köyüne yapılan yoğun hava bombardımanının ardından çıkan yangını söndürmeye geldi. Kendisini, kendi evinin külleri içinde buldu. Burluk’un 37 yaşındaki eşi Rus saldırısı sonucunda hayatını kaybetti, 10 yaşındaki oğlu ise yanık yaralarıyla hastaneye kaldırıldı” denildi.

Servisten paylaşılan görüntüde, Burluk’un üzeri battaniye ile örtülmüş eşinin cansız bedeni başında beklediği anlar yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber