Gün Haber

Biden adaylıktan çekildi

ABD Başkanı Joe Biden, Kasım ayında yapılacak seçimde adaylıktan çekildiğini duyurdu. Biden bu hafta için ayrıntılı bir açıklama yapacağını bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Biden adaylıktan çekildi
Haberler / Dünya
21 Temmuz 2024 Pazar 21:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Biden açıklamasında, görev süresinin geri kalanında başkan olarak görevlerini yerine getirmeye odaklanacağını söyledi.

Biden yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Amerikan dostlarım, son üç buçuk yılda millet olarak büyük ilerleme kaydettik. Bugün Amerika dünyanın en güçlü ekonomisine sahiptir. Ulusumuzu yeniden inşa etmek, yaşlılar için reçeteli ilaç maliyetlerini düşürmek ve uygun fiyatlı sağlık hizmetlerini rekor sayıda Amerikalıya yaymak için tarihi yatırımlar yaptık. Toksik maddelere maruz kalan bir milyon gaziye kritik düzeyde ihtiyaç duyulan bakımı sağladık. 30 yıl aradan sonra ilk silah güvenliği yasasını çıkardı. İlk Afrikalı Amerikalı kadını Yüksek Mahkemeye atadı. Ve dünya tarihinin en önemli iklim yasasını çıkardı. Amerika hiçbir zaman liderlik konusunda bugün olduğumuzdan daha iyi bir konuma sahip olmamıştı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 22 Temmuz 2024 Pazartesi 17:39
Kolay değil, yaklaşık olarak 50 yıl siyaset yapmış,42 sene senatörlük,8 yıl Başkan yardımcılığı ve 4 yıl Başkanlık yapmış biri. Yaşlılık sonucu akıl sağlığı ilerlediğinden adaylıktan çekilmiştir. Bakalım şimdi TRANP,mı,HARRİS,mi kazanacak.Ancak kim kazanırsa kazansın ABD dış politikası kolay kolay değişmez.Bizim için önemli olan Suriye'de YPG nin ABD tarafından desteklenip desteklenmeyeceği????

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber