Gün Haber

Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes

KORKUTELİ Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu öğrencileri depremzede arkadaşlarının aileleri için kermes düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes
Haberler / Antalya
16 Mart 2023 Perşembe 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu yönetimi, öğrenciler ve okul aile birliği, velilerin de desteğiyle kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir, okuldaki depremzede öğrencilerin aileleri için harcanacak.

Okul Müdürü İsmail Toprak, "Okul olarak düzenlediğimiz kermesimiz yoğun ilgi gördü. Yıl içerisinde önemli gün ve haftalarda öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Şimdi de Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu olarak depremzedeler yararına veli ve öğrencilerimizle 'çorbada bizim de tuzumuz olsun' düşüncesiyle yardım kermesi düzenledik. Düzenlediğimiz bu kermes oldukça yüksek katılımla gerçekleşti. Biz de depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize sabırlar diliyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın" dedi. 

KORKUTELI YASAR-SADI TEKIN ORTAOKULU OGRENCILERI DEPREMZEDE ARKADASLARININ AILELERI ICIN KERMES DUZENLEDI.(FOTO:KORKUTELI-DHA)

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber