Gün Haber

Antalya önceki Baro Başkanı Polat Balkan CHP'den aday adayı

Antalya önceki Baro Başkanı Polat Balkan, CHP’den Antalya milletvekili aday adayı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya önceki Baro Başkanı Polat Balkan CHP'den aday adayı
Haberler / Antalya
16 Mart 2023 Perşembe 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aday adaylığını twitter hesabından duyuran Av. Polat Balkan, şu mesajı paylaştı:

“Antalya'dan Çıktık Yola; Cumhuriyete Ses, Demokrasiye Nefes Olmak Umuduyla... Bugün  @herkesicinCHP Antalya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptık. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma mücadelesinde görev ve sorumluluk almaya hazırız.”

Hem baro başkanlığı döneminde, hem de ayrıldıktan sonra iktidarın icraatlarına karşı sert çıkışlarıyla tanınan Polat Balkan, son olarak TÜRGEV’in Antalya’daki öğrenci yurdunun yeniden belediyeye devri ve Fettah Tamince’nin rezidans skandalı ile ilgili konuların gündeme gelmesinde büyük rol oynamıştı.

POLAT BALKAN KİMDİR?

1974 Antalya doğumlu Polat Balkan, ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Antalya’da bitirdikten sora 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 10 yıl kadar ASAT Genel Müdürlüğü avukatlığı, ardından 2 yıl kadar da Muratpaşa Belediyesi avukatlığı yapan Balkan, Antalya Baro Başkanlığı’ndan ayrıldıktan sonra serbest avukat olarak Antalya’da mesleğini sürdürüyor. İngilizce öğretmeni Berrin Balkan ile evli olan Polat Balkan’ın Ulaş isminde bir oğlu var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 bekir bülend özsoy
 17 Mart 2023 Cuma 09:09
okkalı adamdır, yakışır.
 akdeniz
 17 Mart 2023 Cuma 07:53
Siyasete de artık LİYAKAT gelmeli,1950 den beri çapsız siyasiler yüzünden memleketin geldiği hale bakın.Deprem oluyor ilk iki gün şaşkınlık,sel baskını oluyor kanaldan su boşaltma kepçeyle yapılıyor.Olmaz denen her şey oldu,artık normalleşme zamanı geldi.Partiler listeleri hazırlarken şu veya bu nedenle değil,kazanacak sıralara her yönden sağlam ve kaliteli insanları yerleştirmelidir.Zaten artık odun koysam seçerler mantığı bitmiştir,vatandaşla inatlaşmanın gereği yok.Toplumda takdir edilen, sevilen ve seçildiğinde uzmanlık alanında vatandaşın sorunlarına çözüm üretecek olan kişilerin ilk sıralara yazılması gerekmektedir.
 taş
 17 Mart 2023 Cuma 07:18
Tebrik ediyorum,basından kendisinin çeşitli konularda mücadelesini kamuoyu takip ediyor.İşte böyle kişilerle sağlam listeler çıkarılmalıdır.Umarız ilk 5 te yer alır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber