Gün Haber

Antalya'da bir belediye başkanı koltuğunu bıraktı

Antalya’nın Demre İlçe Belediyesi Başkanı Okan Kocakaya görevinden istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir belediye başkanı koltuğunu bıraktı
Haberler / Antalya
16 Mart 2023 Perşembe 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süre önce Antalya’da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayan ve ilçedeki başarılı organizasyonu ile dikkatleri üzerine çeken Kocakaya’nın milletvekili aday adaylığı için belediye başkanlığını bıraktığı bildirildi.

Kocakaya, Gün Haber'in sorusu üzerine istifa haberini doğruladı.

Başkan Kocakaya'nın, parti yönetimi ve meclis üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından istifa etme kararı aldığı öğrenildi. DHA muhabirinin ulaştığı Okan Kocakaya, "Genel başkanımızla ve yönetimle gerekli istişareleri yaparak, bu karara vardım. İstifamı veriyorum. Arkadaşlarımla son bir görüşme yaptık. Şimdilik başkan vekilliğini CHP'li Gülsüm Cengiz'e bırakıyorum. Belediye meclisimiz önümüzdeki 10 gün içinde toplanarak, ilçemizin yeni başkanını seçecek. Bu politikadır, aday olabilecek miyim onu bilemem ama yeni bir sürece karar verdim. Benim için de Demre'miz, Antalya'mız ve ülkemiz için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Görev sürecinde Demre'ye çok iyi hizmetler yaptıklarını ve önemli projeler kazandırdıklarını aktaran Okan Kocakaya, "Bunları Demreli hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum. Seçimlerde de aday olabilirsem hemşehrilerimden destek beklediğimi belirtmek isterim. Ben hakkımı helal ediyorum, Demreli hemşehrilerim de hakkını helal etsin. 4 yıllık süreçte kırdıklarım olduysa özür dilerim" diye konuştu.

Kocakaya'nın istifası ile başalan koltuğa, meclis çoğunluğunu elinde bulundurması nedeniyle yine bir İyi Parti'linin oturması bekleniyor.

Demre'de 15 yıl başkanlık görevini yürüten Ak Partili Süleyman Topçu'yu yenmeyi başaran Okan Kocakaya 1981 Demre doğumlu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Kocakaya evli ve iki çocuk babası.  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 17 Mart 2023 Cuma 07:15
Vallahi bravo,medeni cesaretinden dolayı kutluyorum.İşte böyle yürekli milletvekillerine ihtiyaç var,listede ilk 5 de olursa neden oyumu vermeyeyim.Artık seçmenler için alternatif var.Sürekli Ak Parti ile CHP arasında sıkışıp kalan seçmen kitlesi vardı.Genel Merkezden kafasına göre liste yapılıyordu ve vatandaşta kuzu kuzu vermek zorunda kalıyordu.Demek ki listeler yapılırken toplumun görmek istediği kişileri aday yapmak gerekiyor.Listelerin iyi kötü olması 1 vekilin yer değiştirmesine sebep olur.CHP'nin bir Belediye Başkanından söz ediliyor,Milletvekili olmak için Ankara'yı yol etti diyorlar,görünen o ki medeni cesaret yok,işte meydan,demek ki maşa yemedi.
 Atatürkçü
 16 Mart 2023 Perşembe 21:20
Derdi hizmet değil makammış.
 işte akıllı adam
 16 Mart 2023 Perşembe 18:41
hayırlı olsun.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber