Gün Haber

Konyaaltı Sahili’nde canlı müzik yasaklandı

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde bulunan işletmelerin canlı müzik yapması yasaklandı. İşletmelere yasakla ilgili tebligatlar gönderildi.
ABONE OL
Abone Ol
Konyaaltı Sahili’nde canlı müzik yasaklandı
Haberler / Antalya
22 Ağustos 2023 Salı 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, ALGE Şirketi yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Sahili Alan Yönetimi Yönetmeliği'nde yeralan ilgili maddeler gereğince, işletmesini yaptığı Konyaaltı Sahili’ndeki kiracılarına canlı müzik yayını yapılamayacaklarını duyurdu.

ALGE, işletmelere gönderdiği yazıda, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan sözleşme gereği kurallara uyalması gerektiğini bir kez daha hatırlattı ve sahildeki plaj işletmelerinde canlı müzik yayını yapamayacaklarını bildirdi. Yazı ile canlı müzik yayını için kurulan sistemlerin de yönetmelik gereği kapatılması istendi.

ALGE’nin gönderdiği yazıyla ilgili de büyükşehir yönetimine söz konusu tebligatların yapıldığına ilişkin bilgi verildi. Bundan sonraki aşamada, bu işletmelerin müzik yayını yapmaları halinde sorumluluk büyükşehirin olacak.

Gün Haber, sahildeki otellerin ve otellerde konaklayan turistlerin CİMER’e yoğun olarak yaptıkları şikayet üzerine bu kararın alındığını öğrendi.

32 plaj işletmesinden müzik yayını yapılan 30’un da karar tepkiyle karşılandı. Bazı müzisyenler sosyal medya hesabından karara tepki gösterirken, çevredeki otellerin yönetimleri ve sahilde evleri bulunan vatandaşlar ise kararı olumlu karşıladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber