Gün Haber

Antalya Büyükşehir’de atama rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, A kadrosunda değişikliğe gitti. Bazı daire başkanlarını görevden aldı, emekli etti veya başka göreve atadı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Büyükşehir’de atama rüzgarı
Haberler / Antalya
21 Ağustos 2023 Pazartesi 18:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’nın en büyük sorunlarından ulaşımı 4 yıldır yöneten ve büyükşehirin de en tartışmalı birimlerinden birinin başında olan Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Mustafa Nurettin Tonguç, bu görevinden alındı.

Tonguç, uzmanlık kadrosuna çekilen Gençlik Spor Daire Başkanı Türker Ahmet Özay’ın yerine atandı.

Nurettin Tonguç

BİR NURETTİN GİTTİ BAŞKA NURETTİN GELDİ

Tonguç’tan boşalan koltuğa ise Antalya Emniyeti’nde uzun süre trafik müdürlüğü yapan, son olarak trafikten sorumlu emniyet müdür yardımcılığı görevindeyken tayini çıkan, ardından emekli olan Nurettin Şengül getirildi.

Nurettin Şengül

BAKAN KORUMASI DAİRE BAŞKANI OLDU

Zabıta Daire Başkanı Osman Küçük’de emekliye ayrıldı. Yerine CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Büşra Dirgen Özdemir’in eşi Hamdi Behiç Özdemir atandı. Behiç Özdemir büyükşehirde göreve başlamadan önce AKP’li eski bir bakanını korumalığını yapıyordu.

Polis Hamdi Behiç Özdemir; AK Parti eski milletvekili Lütfi Elvan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve Kalkınma Bakanlığı yaptığı dönemlerde en yakınındaki isimdi. Bakanın ekibinde koruma müdürlüğünü yapan Özdemir, Muhittin Böcek’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından büyükşehir ekibine dahil edilmişti.

Güvenlik Şube Daire Başkanlığı’na ise Yakup Önder getirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ANTALYALI
 22 Ağustos 2023 Salı 12:40
sy BÖCEK 4 yıl once kendi atadıgı bürokratı alıp yerine yeni bürokrat atıyor.. menderes türel bürokratları yerinde malesef neden duruyor...
 taş
 22 Ağustos 2023 Salı 08:32
Yerel yönetimler ülke genelinde çoğunluğu 'Ali Babanın Çiftliği' gibi yönetiliyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber