Gün Haber

Karısını öldürüp intihara kalkıştı

Sakarya'nın Hendek İlçesi'ne bağlı Çobanyatak Köyü’nde 70 yaşındaki Sadettin Silinmez henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi 58 yaşındaki Ayşe Silinmez'i tabanca ile vurarak öldürdükten sonra başına dayadığı silahla intihara kalkıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Karısını öldürüp intihara kalkıştı
Haberler / Türkiye
23 Aralık 2011 Cuma 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Çobanyatak Köyü'nde yaşayan 4 çocuk babası Sadettin Silinmez bilinmeyen bir nedenle eşi Ayşe Silinmez ile tartışmaya başladı. Tartışmaya tanık olan 15 yaşındaki çocukları aynı köyde oturan ağabeylerine haber vermek üzere evden ayrıldı. Bir süre sonra eve gelen çiftin çocukları içeri girdiklerinde  annelerini başından ve göğsünden vurulmuş olarak buldu. Babaları da gözleri önünde şakağına dayadığı tabancayla kendini vurdu.
Ağır yaralanan çift, çocukları tarafından Hendek İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Ayşe Silinmez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Sadettin Silinmez ise ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hendek (SAKARYA), (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber