Gün Haber

Jbl Bluetooth Hoparlör

Her kullanıcının ihtiyacına uygun olarak farklı ebat ve renklerde kullanıma sunulan hoparlör modellerine siz de kolayca sahip olabilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Jbl Bluetooth Hoparlör
Haberler / GÜN'ün ürünü
23 Haziran 2020 Salı 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle de dünyaca ünlü markalar tarafından kullanıcılara sunulan hoparlör modellerini satın aldığınızda yüksek ses kalitesi ile bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Gideceğiniz her yere götürebileceğiniz gibi uzun süre şarj kullanım ömrü ile siz de kablosuz olarak kullanıma sunulan Jbl bluetooth hoparlör modelleri ile telefon, tablet gibi cihazlarını bağlayarak bu deneyimi yapabilirsiniz.

Jbl Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Güçlü stereo ses akışı sağlayan taşınabilir bir Jbl bluetooth hoparlörile farklı ses türlerini üst seviye kalitede alabilirsiniz. Bu da müzik dinlemekten tutunda film izlemeye kadar birçok farklı sesi çok daha iyi şekilde alarak eğlenceli vakit geçirmeyi basabilirsiniz. Pasif radyatör özelliği sayesinde bas sesleri çok daha fazla duyabilir ve daha fazla şekilde hissedebilirsiniz. Kablosuz bağlantı çok kolay bir şekilde cihazınız ile yapabilirsiniz. 3000mAh şarj edilebilir Li-ion pil ile çalışan bir cihaz ortalama on iki saat kullanılabilir. Yüksek ses kalitesi ile müzik dinlemek istediğinizde telefon ile yönetebilir ve yanınızda gittiğiniz her yere götürebileceğiniz, Jbl bluetooth hoparlöraynı zamanda kalitesine göre oldukça uygun fiyat seçeneğine sahiptir. Zengin renk seçenekleri yanı sıra kaliteli tasarımı ile birçok kullanıcının tercih ettiği markanın ürünlerine siz de https://www.desibela.com/jbl-bluetooth-hoparlorler internetten sahip olabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber