Gün Haber

İkincielsaatler

Saatler hayatımızda önemli yer tutan aksesuarlardır. Hem kadınlar için hem de erkekler için şık ve kullanışlı bir aksesuar olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Saatler de tüm aksesuarlar gibi kalitesine göre farklılık göstermektedir.
ABONE OL
Abone Ol
İkincielsaatler
Haberler / GÜN'ün ürünü
19 Haziran 2020 Cuma 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saatiniz ne kadar kaliteli olursa kullanım süresi de bir o kadar uzamaktadır. Çünkü piyasadaki ucuz maliyetli saatler kısa süre kullanımdan sonra hemen bozulmaktadır. Fakat ikincielsaatler gibi sayfalarda satılan saatler yıllarca kullanabileceğiniz saatlerdir.

Kalitesi ile uzun zaman kullanabileceğiniz gibi saatiniz arızalandığında da tamiratı için destek devam etmektedir. Aynı zamanda internet sitesi üzerinden alışveriş yaptığınızda bilek ölçünüzü iletmenizi sağlayan bir ölçüm sistemi vardır. Bu sistem sayesinde internet üzerinden de kolaylıkla bilek ölçünüzü vererek saat satın alabilirsiniz.

Bu siteden satın aldığınız sıfır ürünler olduğu gibi aynı zamanda ikinci el ürünler de bulunmaktadır. Bundan dolayı kendi saatlerinizi de satmanıza imkân sağlanmaktadır. Markanın satış alanı aslında lüks parçalardır. Bağdat Caddesi’nde ve İstanbul Kapalı Çarşı’da 20 yıldan fazla süredir hizmet vermeye devam etmektedir.

İkincielsaatler Nedir?

Kalitenin adresi olarak tabir edilen ikincielsaatler ailesi, her şeyden önce ürünlerinin kalitesi ve şatafatıyla konuşulmaktadır. Ürünler ikinci el olarak satılmasına rağmen satılan her saatin sertifikaya sahip olması gerekmektedir. Bunun dışında firma sadece kendi satmış olduğu saatlere değil, tamir ettiği saatlere de ekstra garanti süresi vermektedir. Tabii ki bu her saati tamir ettikleri anlamına gelmemektedir. Yalnızca lüks İsviçre saatlerini tamir etmektedirler. Tamir işlemleri için kurdukları özel bir atölye bulunmaktadır.

Saatimi Satmak İçin Ne Yapmam Gerekir?

Eğer ikinci el saatinizi satmak istiyorsanız saatinizin lüks olması ve belli markalardan oluşması gerekmektedir. Bu markalardan bazıları şunlardır:

  •  Panerai
  •  Hublot
  •  Rolex
  •  Constantin vb. Markalardan oluşmaktadır.

Sertifikaya sahip olan bu saatlerin ikinci ellerini satmak için sertifika fotoğraflarıyla birlikte ikincielsaatler sayfasında bulunan numaraya gönderebilirsiniz. İkinci el saatinizin orijinal olup olmadığına dair muayene yapıldıktan sonra eğer saatiniz orijinal ise piyasa değerine göre bir teklif alabilirsiniz.

Eğer siz de lüks ve kaliteli bir saat satın almak istiyorsanız ya da lüks, İsviçre yapımı saatinizi piyasa değerinde satmak istiyorsanız ikincielsaatler sayfasını ziyaret edebilir ve saatinizi satabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber