Gün Haber

İnegöl Store 2022 Mobilya Modelleri

Mobilyalar evlerimizin vazgeçilmez eşyalarıdır, üzerinde oturduğumuz, uyuduğumuz, kıyafetlerimizi koyduğumuz, yemek yediğimiz, TV izlediğimiz eşyalarımızın tamamı mobilyalarımızdır.
ABONE OL
Abone Ol
İnegöl Store 2022 Mobilya Modelleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Aralık 2021 Perşembe 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mobilyalar ev dekorasyonunda en önemli rolü oynarlar. Mobilyalara göre ev dekorasyonu tamamlanır. Mobilyalara uygun olarak alınan perdeler, daha şık olmasını sağlayan halılar, uygun duvar renkleri ve tamamlayıcı diğer ürün ve aksesuarlar dekorasyonu tamamlar.

Her tarza uygun son derece güzel renkleriyle birbirinden farklı mobilyalar, alan kişilerin hayat tarzını da göstermektedir. Rahatlıktan yana olanlar özellikle klasik modellerden kaçınırlar, minimal tarzı sevenler açık renkleri ve en çok da beyazı tercih ederler. El işçiliği ve varakları severler klasik modeller üzerinde dururlar. Modeller her geçen gün değişmektedir, önemli olan bu kadar çeşit arasında hem kullanışlı, hem ekonomik, hem de zevkinizi yansıtacak olan mobilyayı bulabilmektir. Raflı, kapaklı, sürgülü, bazalı, aynalı, çekmeceli her mobilyada, mobilya aksesuarı da doğru tercih edilip mobilyaya takılmışsa en güzel görüntü elde edilmiş olur.

Yemek Odası Modelleri

Yemek odası takımları ailenin ya da gelen misafirlerin eğlenceli sohbetler edip, güzel yemekler yediği yemek masalarından ve sandalyelerden oluşur. Masanın yanında her zaman takımı tamamlayan konsol da bulunmaktadır.

Yemek odası takımlarının çok fazla modelde olması seçim zorlaştırmaktadır. Yemek odası takımı seçimi konusunda iç mimarlardan ve internetteki özel sayfalardan destek alınabilir. Öncelikle ne istediğinizi belirleyip ona göre yemek odası takımı araştırmanız ve fiyat bakmanız çok mantıklı bir hareket olacaktır. Son zamanlarda çok ilgi gören yemek odası takımları şu şekilde sıralanabilir;

  • Avangart yemek odası; gösterişi seven kişilerin tercih ettiği bir modeldir. Genellikle koltuk, konsol ve sehpa ayakları yaldızı sarı tonlarındadır ve oymalar fazladır.
  • Ahşap yemek odası takımları, ahşabın doğal tonları odaya sıcak ve samimi bir hava katar. Oymaları yoktur, daha rahat ve düz kesimler hâkimdir. Evlenecek çiftler tercih ederler.
  • Country yemek odaları ağır ve gösterişlidir, oymaları azdır ya da hiç yoktur. Koltuk ve konsol ayakları gösterişlidir.
  • Bulunduğumuz günü yansıtmak için tercih edilecek en şık ve rahat mobilya modeli modern modellerdir. Daha sade çizgileri beğenenler, mobilyalar konforlu ama şık da görünmeli diyenler modern yemek odası takımlarını tercih ederler. Son derece zarif ama düz çizgilerden oluşurlar. Model olarak hemen her yerde rahatlıkla bulabileceğiniz mobilyalardır.

Fiyatları Ne Kadar?

Yemek odası modellerinin fiyatları her modelde farklılaşmaktadır. Klasik ve avangart model yemek odası takımları diğer modellerine göre daha fazla fiyatlıdır. Çünkü bu modellerde el işçiliği diğer modellere göre daha fazladır. Üretimi yapılan yemek odası takımının fiyatı üretimde kullanılan ahşaba, üretimde kullanılan diğer malzemelerin kalitesine, el işçiliğinin çokluğuna, sandalyelerdeki kumaş kalitesi ve teslimatına göre değişebilmektedir.

Yemek odası takımları tüm parçaları ile alınabildiği gibi bölünerek birkaç parçasının alınması da mümkündür. Genellikle masa sandalye ve TV ünitesi alınmaktadır. Fiyat bu ayrıma göre de değişecektir. Bir de son yıllarda düğün paketi adı verilen paketlerin satışı yapılmaktadır. Bu paketlerin içeriğinde ev için gerekli olan tüm mobilyalar bulunmaktadır ve hepsi aynı anda alındığında fiyatta ciddi anlamda indirimler yapılmaktadır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber