Gün Haber

Şıklığı Konforla Buluşturan Şal ve Eşarp Modelleriyle Fresh Scarfs

Fresh Scarfs’ın özel şal ve eşarp koleksiyonlarıyla her ortamda şıklığı konforla elde etmek mümkündür. Geniş yelpazeli eşarp ve şal modelleriyle farklı alternatifler sunan Fresh Scarfs, özgün tasarımları modern desen ve renklerle ön plana çıkarıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Şıklığı Konforla Buluşturan Şal ve Eşarp Modelleriyle Fresh Scarfs
Haberler / GÜN'ün ürünü
18 Kasım 2021 Perşembe 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her tarzın en efektif şekilde yansıtılabilmesi adına farklı tasarımların yer aldığı koleksiyonlar, geniş yelpazeli renk seçenekleriyle sunuluyor.

Fresh Scarfs şal ve eşarp modelleri klasik renklerin yanı sıra modern ve ara renk tonlarıyla tasarlanmış modellere de ev sahipliği yapıyor. Hemen her ara renk tonunda eşarp ve şal modellerini kadınların beğenisine sunan Fresh Scarfs, özel koleksiyonlarıyla da fark yaratıyor. En özgün tasarımlı modellerin yer aldığı özel koleksiyonlar, benzeri olmayan eşarp ve şallara sahip olabilme imkanı sunuyor.

Her Yaşa Hitap Eden Özel Modeller: Twill Şal Koleksiyonu

Fresh Scarfs’ın en özel koleksiyonlarından olan twill şal koleksiyonu, farklı modellerle sunulmaktadır. Violet, Blair, Agnes, Margarit ve Pancy gibi modellere ev sahipliği yapan twill şal koleksiyonu, her tarzı yansıtmak için ideal şal koleksiyonlarından. Twill şalların her mevsim kullanılabilir kumaş özellikleri, her ortamda konforla şıklığı yansıtabilme olanağı sağlıyor.

Twill şal koleksiyonu içerisinde yer alan hemen her modelde geniş yelpazeli renk seçenekleri bulunmaktadır. Ara renk tonları da dahil olmak üzere tüm renk tonlarında twill şallara sahip olmak mümkündür. Modern ve canlılık dolu renk tonlarının yanı sıra twill şal koleksiyonunda yer alan şal modellerin klasik ve geleneksel çizgilerin ön plana çıktığı renk tonları da yer alıyor.

Tabiattan İlham Alınarak Tasarlandı: Lotus Desenli Eşarplar

www.freshscarfs.comun tabiattan ilham alınarak tasarlanmış lotus desenli eşarp modelleri, baharın coşku dolu yapısını en iyi şekilde yansıtmak isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Lotus çiçeğinin özgürlük dolu anlamı üzerine tasarlanmış olan lotus eşarp koleksiyonu, doğanın canlılığı en güçlü biçimde yansıtmaktadır. Lotus desenli eşarplar, yeni ve özel tarzlar geliştirebilme konusunda da oldukça iddialı tasarıma sahiptir. Lotus desenli eşarp koleksiyonu ile her ortamda tabiatın zenginlik dolu ihtişamını derinlikli olarak hissetmek mümkündür.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber