Gün Haber

Futbol Ayakkabısı Modelleri

Futbol, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir tutkusu haline gelmektedir. Futbolun hayatımızdaki önemi oldukça büyük bir kitleye yayılmıştır.
ABONE OL
Abone Ol
Futbol Ayakkabısı Modelleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
12 Ekim 2021 Salı 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Futbolda topa önem verildiği kadar futbol ayakkabısı da bir o kadar önemlidir. İnsanlar spor ayakkabısı seçimi yaparken bazı hususlara dikkat etmektedir. Iyi bir futbol ayakkabısı seçimi için ürünün markasına kalitesine ve hangi malzemeden yapıldığı konusunda bilgi sahibi olunmalıdır. Futbol ayakkabısının sağlamlığı test edilmelidir.

Spor ayakkabısının ayak parmakları ve ayakucu arasında boşluk bırakıldığına dikkat edilmelidir. Futbol ayakkabısı  esnek ve rahat bir yapıya sahip olması gerekir. Futbol ayakkabıları doğru seçilmesi halinde orada da büyük başarılar sağlanabilir. 

 Sahada Hangi Futbol Ayakkabısı

Futbol ayakkabısını doğru yerde seçimi oyundaki kızın ve oyun kalitesinin artırılmasına büyük bir önem taşımaktadır. Futbol ayakkabısı, çivili bir taban sahip olması nedeniyle zeminde sağlam bir tutuşu gerçekleştirir. Futbol oynanacak zemin çim saha ise parça kramponlar tercih edilmelidir. Halı saha alanında oynanacak futbol maçında ise kısa dişli krampon tercih edilir ve https://www.lescon.com.tr/futbol-ayakkabisi/ bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber