Gün Haber

Hindistan Cevizi Yağı Kullanımı

Özellikle saç ve kirpik bakımında kullanılmasıyla tanınan Hindistan cevizi yağı, aslında tüketilebilir bir gıda maddesidir.
ABONE OL
Abone Ol
Hindistan Cevizi Yağı Kullanımı
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Aralık 2021 Çarşamba 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle saç ve kirpik bakımında kullanılmasıyla tanınan Hindistan cevizi yağı , aslında tüketilebilir bir gıda maddesidir. İnsan sağlığına da oldukça faydası olduğu bilinmektedir. Genellikle yaş ve kuru pastalara aroma vermek için kullanılmaktadır. Diğer yağların aksine akışkan olmayıp mat ve sert yapıda bir yağdır. 200, 330 ve 550 mL şeklinde ki cam şişelerde satışa sunulmaktadır.

Besin değeri çok yüksek bir ürün olup fazla kullanılması halinde cilt kurumalarına neden olabilmektedir. Kullanım sonrasında mutlaka ağzı hava almayacak şekilde kapatılmalı ve güneş almayan yerlerde saklanmalıdır.

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları

Yoğun bir kıvamda olması ve akışkan olmaması sebebiyle saf olarak tüketilmesi zor olan Hindistan cevizi yağı, böbreklerin en önemli dostudur. Hemoroid hastalığının tedavinde de kullanılmaktadır. Ayrıca Sindirim sistemini düzenleyici rol oynayarak en çok idrar yolu enfeksiyonlarını önleyici bir ilaç görevi görür. Mide rahatsızlıkları (özellikle ülser) ve hazımsızlık problemlerine iyi gelir.

En önemlisi ise kalp ve damar yolu sağlığını korur. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak ve keyifli bir alışveriş gerçekleştirmek için https://www.arifoglu.com/hindistan-cevizi-yagi adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber