Gün Haber

Helikopter destekli KCK operasyonu

PKK'nın şehir yapılanması KCK soruşturması kapsamında mahkemeye sevkedilen 35 kişiden içlerinde eski milletvekili Fatma Kurtulan'ında bulunduğu 31 kişi tutuklandı. 4 kişi ise serbest bırakıldı.Bu arada bu sabah İstanbul Maltepe'de helikopter destekli KCK operasyonu başlatıldı. Polis, eş zamanlı bir çok adrese baskın yaptı. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Helikopter destekli KCK operasyonu
Haberler / Türkiye
17 Ocak 2012 Salı 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON
 
Maltepe Gülsuyu'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube müdürlüğü tarafından operasyon düzenleniyor. Helikopter ve çevik kuvvet polisinin destek verdiği operasyonun KCK'ya yönelik düzenlendiği öğrenildi. Sabah saatlerinde başlatılan operasyonda, eşzamanlı olarak bir çok adrese baskın yapıldı.
Operasyonda, araç yakma, kundaklama, molotof atma gibi eylemlere karıştığı belirtilen 8 kişi gözaltına alındı.
 
FATMA KURTALAN'IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 31 KİŞİ TUTUKLANDI
 
KCK Soruşturması kapsamında mahkemeye sevkedilen 35 kişiden aralarında eski milletvekili Fatma Kurtulan ve eski DEHAP Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın da aralarında bulunduğu 31'i tutuklandı. 4 kişi ise serbest bırakıldı
 
Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK'ya yönelik 17 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınmış ve dün sabah saatlerinde Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'ne getirilmişlerdi. 38 kişinin savcılık sorguları tamamlanarak aralarında eski milletvekili Fatma Kurtulan'ın da bulunduğu 35 kişi tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş, 3 kişi serbest bırakılmıştı. Mahkeme 31 kişiyi tutukladı.
 
eski DEHAP Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın da aralarında bulunduğu 31'i tutuklandı.
(DHA)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber