Gün Haber

Foça açıklarında askeri uçak düştü

İzmir'in Foça İlçesi açıklarında akşam saatlerinde askeri bir eğitim uçağının denize düştüğü bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Foça açıklarında askeri uçak düştü
Haberler / Türkiye
16 Ocak 2012 Pazartesi 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Çiğli 2'nci Ana Üs Komutanlığı'ndan havlanan T- 37 tipi eğitim uçağının kayıp olduğu hakkında kendisine de bilgi ulaştığını açıkladı.

Foça ve Yenifoça Beldesi arasındaki Aslanburnu Mevkii açıklarında balıkçılar saat 17.00 sıralarında denize doğru bir cismin düştüğünü bildirdi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik botları ve İzmir'deki Sivil Savunma'ya bağlı kurtarma ekipleriyle askeri kurtarma ekipleri bölgeye hareket etti.

İzmir Valisi Cahit Kıraç da T- 37 tipi bir askeri eğitim uçağının kayıp olduğunun kendisine bildirildiğini söyledi, "Bölgedeki görgü tanıkları da denize bir cismin düştüğünü söyledi. Askeri ve sivil yetkililerin bölgede yaptığı aramalarda şu ana kadar bir bulguya rastlanamadı" dedi.

Resmi olmayan kaynaklardan alınan bilgiye göre ise düştüğü bildirilen askeri eğitim uçağında bir eğitmen Türk subayla, Pakistanlı pilot öğrencinin bulunduğu öğrenildi. (DHA)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber