Gün Haber

Elektrik düğmesine bastı mahalle savaş alanına döndü

Trabzon'da mutfakta tüpünü açık unutan 70 yaşındaki Ayşe Yılmaz, bir süre sonra elektrik düğmesine basınca, büyük bir patlama meydana geldi. Olayda Ayşe Yılmaz yaralanırken, çevredeki evlerin camları kırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Elektrik düğmesine bastı mahalle savaş alanına döndü
Haberler / Türkiye
16 Ocak 2012 Pazartesi 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Uzun Sokak'ta bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Yusuf Yılmaz'a ait evde oturan Ayşe Yılmaz, mutfak ocağında kullandığı tüp gazı açık unuttu. Bir süre sonra mutfağa giden Yılmaz, elektrik düğmesine basınca sıkışan gaz bir anda patladı. Patlama sonucunda mutfak penceresi yerinden sökülerek dışarı fırladı, çevrede bulunan 10 daire ile bir dükkanın camları kırıldı. Yaralanan Ayşe Yılmaz ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mutfak perdesinin patlamanın şiddetiyle evin dışındaki elektrik tellerine sarılması üzerine önlem amaçlı olarak mahallenin elektriği kesildi. Binada bulunan diğer tüpler de dışarı çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber