Gün Haber

Güneş Kremi Seçenekleri

Güneş insan yaşamında son derece önemli olsa da zararlı ışınlarından korunmak için düzenli olarak güneş kremi kullanmak gerekir.
ABONE OL
Abone Ol
Güneş Kremi Seçenekleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Ağustos 2020 Cuma 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güneş Kremi Çeşitleri ve Fiyatları 

Güneş kremi fiyatları markasına, ürün özelliğine yani  diğer bir deyiş ile kaç koruma faktörlü olduğuna ve kaç ml olduğuna göre değişiklik gösterir. Burada en sıklıkla yüksek koruma faktörü olarak 50+ karşımıza çıkarken bunun yanında günlük kullanım için 15 ve 20 koruma faktörlü olanlar da mevcuttur. Ayrıca 30 koruma faktörlü güneş kremleri de mevcuttur.  

Güneş Kremi Alırken Bilinmesi Gerekenler 

Güneş kremi hakkında bu adresten detaylı bilgi alabilirsiniz ama genel hatları bilinmesi gerekir ise ilk olarak söylenebilecek olan şey elbette dermokozmetik olan güneş kremlerinin alınması gerektiğidir. Tamamen doğal yapısı olan paraben, parfüm vb kimyasallar içermeyen kremler seçilmesi gerekir. Ayrıca kişi kendi cilt tipine uygun olan güneş kremlerini tercih etmelidir.Kullanım durumuna göre de koruma faktörü tercihi yapılması gerekir. Siz de böylesi bir kremi son derece uygun koşullar ile https://www.recete.com/gunes-kremi-ve-koruyucular/ adresinden satın alabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber