Gün Haber

Spa Yatağı

Günümüzün hayat şartları ve modern olarak tabir edilen yaşam, pek çok sorunu da beraberinde getirmektedir. Stres yanında vücudumuzdaki kas ağrıları da artış göstermektedir. Vücudumuzu ve kaslarımızı rahatlatmak için pek çok terapi seanslarının yanı sıra spa merkezleri de kurulmuştur.
ABONE OL
Abone Ol
Spa Yatağı
Haberler / GÜN'ün ürünü
18 Ağustos 2020 Salı 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spa Ne Demek?

Kelime kökeni olarak latince bir cümlenin “Selus Per Aqua” kısaltmasıdır ve sudan elde edilen sağlık anlamına gelmektedir. Yani su ile yapılan masajları ve terapileri ifade eder. Bu mesajları yapabilmek için ise olmazsa olmaz da spa yatağıdır. Pek çok marka ve modeli bulunan bu yatakların birbirinden farklı özellikleri de bulunmaktadır.

Spa yatağı faydaları

Genel anlamda spa masajları, vücudun kan dolaşımı düzenlenmesine takviye olur. Vücut metabolizmasının hızlanmasına, yorgunluğun azalmasına yardımcıdır. Metabolizma hızlanması olduğu için de vücuttaki zararlı toksinlerin de atılmasını kolaylaştırır. Başta romatizma hastalıklarının ve kas hastalıklarının tedavisinde kullanılan spa masajları, bölgesel olarak da kan akışını hızlandırır ve vücudun rahatlamasını sağlar. Spa yatağı hem rahatlık yönünden hem de kullanım kolaylığı açısından da çok önemli bir olgudur. Kasların yumuşamasını sağlayan ve spazmların giderilmesine yardımcı olan yataklar hem modern görünüme de sahip olmalıdır. Kaliteli ve rahat bir spa yatağında yapılan masaj yaşamın getirdiği en büyük sorunlardan olan stres, yorgun olma durumu ve uyku düzensizliklerinin sebep olduğu vücuttaki olumsuz etkilerin de azalmasına yardımcı olur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber