Gün Haber

Görkem Uludüz: Şöhret Kapısını Aralayan Yapımcı Yeni Bir Yüz Peşinde

Türk televizyon ve sinema dünyasında, Görkem Uludüz ismi yeni yetenekleri keşfetmesi ve onları yıldızlığa taşımasıyla tanınır.
ABONE OL
Abone Ol
Görkem Uludüz: Şöhret Kapısını Aralayan Yapımcı Yeni Bir Yüz Peşinde
Haberler / Türkiye
5 Eylül 2024 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıllardır sektörde sayısız projeye imza atan ve adeta şöhret kapılarını aralayan Uludüz, şimdi de dizi ve sinema dünyasına yeni bir yüz kazandırmak için kolları sıvadı. Fakat bu sefer işin en ilginç tarafı, yeni star adayının ismini sır gibi saklaması.

Ankara doğumlu ve uluslararası eğitimlerle donanmış bir medya yapımcısı olan Görkem Uludüz, finans ve medya dünyasındaki başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor. Medya sektöründeki yenilikçi bakışı ve cesur projeleriyle tanınan Uludüz, daha önce Türkiye’nin ilk kadın futbol programı olan “Şöhretler Sahada” ile büyük ses getirmiş, Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı gibi Türk futbolunun önemli isimlerini ekranlara taşımıştı.

Uludüz’ün yapımcılığı ve yönetmenliğini üstlendiği “PAYİDAR: Gazi'nin Büyük Tablosu” belgeseli, Atatürk’ün hayatına dair bilinmeyenleri gözler önüne sererken, sinema dünyasındaki yerini daha da sağlamlaştırdı. Bir diğer dikkat çeken yapımı “Gaddar: Kanlı Sular” filmiyle de hem yapımcı hem yönetmen hem de oyuncu olarak sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı.

Şimdi ise, Uludüz’ün tüm bu başarılarının ardından sinema ve televizyon dünyasına kazandırmaya hazırlandığı yeni isim için heyecan dorukta. Bu ismin kim olduğu, hangi projede boy göstereceği gibi sorular şimdilik cevapsız kalsa da, Görkem Uludüz’ün kariyerine bakıldığında, bu kişinin şöhret basamaklarını hızla tırmanacağından hiç şüphe yok.

Özellikle medyada yılın en başarılı girişimcisi seçildiği ilk senesinde, yarattığı sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerle takdir toplayan Uludüz, her zaman olduğu gibi yine sıradışı bir hamle ile gündeme gelmeyi başardı. Bu hamle, sektörde merak uyandırırken, Uludüz’ün keşfetmekte olduğu bu yeni star adayının, televizyon ve sinema dünyasında ne gibi izler bırakacağı ise büyük bir merak konusu.

Kariyerinde hız kesmeden ilerleyen ve yeni yetenekleri sahneye taşımakta ustalığını kanıtlayan Görkem Uludüz’ün, sır gibi sakladığı bu yeni yüzün kim olduğunu yakın zamanda öğreneceğiz. Tek bir şey kesin; Görkem Uludüz ismini bir kez daha gündemin zirvesine taşıyacak bu yeni isim, herkesin ilgisini üzerinde toplayacak!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber