Gün Haber

Gençlik ve Spor Bakanı dört lastik cezası önerdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kar ve buzda yolları tıkayan yaz lastikli araç sürücülerine çok kızdı. Bu yüzden uçağı kaçırma riskine giren Bakan, “sportmen”liği bir yana atıp yüklü bir ceza önerdi.
ABONE OL
Abone Ol
Gençlik ve Spor Bakanı dört lastik cezası önerdi
Haberler / Türkiye
11 Şubat 2012 Cumartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da etkili olan kar yağışından kendisinin de yollarda kalan araçlar nedeniyle olumsuz etkilendiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şunları söyledi: “KKTC’ye gitmek için dün akşam (önceki akşam) 17.40’ta yola çıktım. Çevre yolunu kullanmama rağmen 19.20’de havaalanına ulaşabildim. Karla ilgili tüm uyarılar yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi yollara ‘Lütfen aşınmış yazlık lastiklerle yola çıkmayın. Aracınıza kışlık lastikler taktırın’ diye afişler astı. Buna rağmen uyarıları dikkate almayanlar var. Kış şartlarına uygun lastikleri olmayan araçlar kayıp yolları adeta iğne deliğinden geçilecek hale getiriyorlar. Bu durum, kurallara uyan, araçlarına bakım yaptırıp, kışlık lastik taktıran vatandaşlara da saygısızlık. Benim aklıma, kurallara uymayan vatandaşlara 4 kış lastiği karşılığı para cezası kesilmesi geliyor. Caydırıcı ve önümüzdeki kışa hatırlatıcı bir ceza olur diye düşünüyorum.”
 
Bugünki piyasa koşullarında dört lastik ortalama 800,00 TL tutuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber