Gün Haber

Erdoğan’a bir ameliyat daha

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım 2011’de geçirdiği sindirim sistemi ameliyatının ardından dün akşam ikinci bir ameliyat geçirdi. Başbakanlık'tan yapılan açıklamada ameliyatın tamamlayıcı tıbbi müdahale olduğu bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan’a bir ameliyat daha
Haberler / Türkiye
11 Şubat 2012 Cumartesi 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım 2011’de geçirdiği sindirim sistemi ameliyatının ardından dün akşam ikinci bir ameliyat geçirdi. Başbakanlık’tan yapılan açıklamada ameliyatın tamamlayıcı tıbbi müdahale olduğu ve Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

MİT SORUŞTURMASI ERTELETTİ
Perşembe günü yapılması planlanan ameliyatın, MİT yöneticilerine ilişkin yaşanan gelişmeler sebebiyle Başbakan Erdoğan tarafından bir gün ertelendiği öğrenildi. Hafta sonunu İstanbul’da geçiren Erdoğan, cuma namazının ardından Dolmabahçe’deki ofisine geçti. Ofisinde 1 saat kalan Başbakan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Erdoğan, buradan danışmanı Mücahit Aslan ile birlikte Kısıklı’daki konutuna gitti. Gazetecilere Başbakan’ın akşam herhangi bir programının olmadığı ve dışarı çıkmayacağı bilgisi verildi.

İYİLEŞME SÜRECİ
Akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan sivil bir araçla ayrılan Başbakan Erdoğan, Koşuyolu’ndaki Medipol Hastanesi’ne gitti. Erdoğan, burada daha önceki ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Dursun Buğra ve ekibi tarafından iyileşme sürecinde tedavisinin devamı olarak ikinci bir ameliyat geçirdi.

BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA
Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakan Erdoğan'ın, 26 Kasım 2011'de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşamasının yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlandığını, başlangıçta planlandığı üzere tedavinin bu şekilde nihayete erdirildiğini bildirdi.

Açıklama şöyle:
''Sayın Başbakanımızın 26 Kasım 2011'de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir.

Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır.''

(Gazeteport)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber