Gün Haber

AKP Sözcüsü MİT olayı konusunda İsrail’İ ima etti

AKP Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, son olaylar hakkında ilginç değerlendirmede bulundu. Terör örgütüyle görüşmelerin önceki iktidarlar döneminde de yürütüldüğünü iddia eden Aydın şu açıklamayı yaptı:
ABONE OL
Abone Ol
AKP Sözcüsü MİT olayı konusunda İsrail’İ ima etti
Haberler / Türkiye
11 Şubat 2012 Cumartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a yapılanları manidar buluyorum.İstihbarat teşkilatı çok gizli kayıtların bulunduğu bir yer, işlevi gereği birtakım oluşumların içerisinde olması gerekir. Şu anda terörle mücadele konusunda çok önemli adımlar atıldı. Bu adımlarımız halen devam ediyor.

Terörle mücadele devam ederken, terörle mücadelede Milli İstihbarat Teşkilatımız çok önemlidir. Terörle mücadelenin zaafa uğramaması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür hareketlerle terörle mücadelemizin zarar görmesini istemeyiz. İstihbarat kurumumuzun asli görevi budur. Buna ket vurursanız MİT ne iş yapacak? Aldıkları bilgileri tüm kuruluşlarla paylaşıyorlar. Kurumların başlarındaki insanların zarar görmemesi gerekiyor. Şu ana kadar istihbarat teşkilatının başında birçok insan oldu. Bugüne kadar hiçbir istihbarat biriminin kaydı basına sızdırılmadı. Bu çok önemlidir. Ak Parti'den önceki dönemlerde de terör örgütleri ile istihbarat birimleri arasında bir takım görüşmeler olmamış mıdır acaba? Devlet, terörü bitirmek için terör örgütleri ile istihbarat birimleri arasında birtakım görüşmeler de yapabilir ve içine de sızar. Devletin görevidir bu. En az zayiatla, en az kan dökmekle terörü bitirecekse ne mutlu sana. Daha önceki dönemlerde de olmuş ama bugüne kadar sızdırılmadı. Tabii Mavi Marmara olayından sonra özellikle İsrail'deki bu gelişmeler ve akabinde bu kasetin basına sızdırılması, Hakan Fidan ile alakalı daha önce İsrail'in kanaatleri, şimdiki bu olay...Bütün bunlar bir arada değerlendirildiğinde işin içinde birilerinin olup olmadığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber