Gün Haber

Fotoblok Nedir?

Fotoblok, arasında sert ve hafif bir katmanın olduğu iki tarafı parlak karton biçiminde olup ondan daha kalın bir kırtasiye malzemesidir.
ABONE OL
Abone Ol
Fotoblok Nedir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Ekim 2020 Salı 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Farklı alanlarda kullanımı olan ve daha çok mimari ile ilgilenenlerin bildiği fotoblok nedir sorusu sıklıkla sorulmaya başlanmıştır. Üretiminde farklı kalınlıklar ve renkler göz önünde tutulur. Daha çok iç mekânlarda tercih edilmektedir.

Tablo olarak kullanılabilen bir malzeme olup ev dekorasyonunda önemli bir yere sahiptir. maketlerde ve mimari levha ürünlerinde sıklıkla görülmektedir. Sert zemin baskı reklam malzemesi olarak da bilinmektedir. Yüzeyine dijital folyo baskı uygulanarak ürünler elde edilmektedir. Bakı üretiminde laminasyon makinesi ve sıvama işlemleri kullanılır. Bu işlemler sonucunda resim ve posterler silinebilir ve korunaklı hale gelir.

Fotoblok Nedir ve Nerede Kullanılır?

Dış etkenlere karşı resim gibi daha hassas ürünleri koruyan Fotoblok nedir? Sorusu dekorasyonla ilgilenenlerin merak ettiği bir konudur. Uygulanırsa resmi buruşma, kırılma ve kirlenme gibi olumsuzluklardan kurtarır ve uzun süre dayanmasını sağlar. İstenilen boyutta tasarlanabilmektedir. Kullanıcılar ihtiyacına göre sipariş vermektedir. Aradığınız çeşitte ve boyutta ürünler için https://www.guvensanat.com/fotoblok sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber