Gün Haber

Evinin kapısını kırıp evli kadını taciz ettiler

Samsun'da 1 çocuk annesi 18 yaşındaki G. I. adlı kadının evine gelip kapıyı kırarak tecavüze kalkıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 28 yaşındaki Hasan K., 21 yaşındaki Nihat L. ve 21 yaşındaki Tanju L. tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Evinin kapısını kırıp evli kadını taciz ettiler
Haberler / Türkiye
14 Ocak 2012 Cumartesi 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, İlkadım İlçesi Dr. Kamil Caddesi'nde önceki günü meydana geldi. Alkollü oldukları öne sürülen Hasan K., Nihat L. ve askerden izne gelen Tanju L. daha önce tanıdıkları evli 1 çocuk annesi olan ve eşi evde olmayan G. I.'nın evinin kapısına geldi. Kapıyı çalan 3 şüpheli içeriye girmek istediklerini söyledi. Ancak, genç kadın kabul etmedi. Bunun üzerine şüpheliler kilidini kırıp içeriye girerek G. I.'ya tecavüz etmek istedi. G.I.'nın karşı koyması üzerine bu kez taciz etmeye başladı. Üç şüpheli bağırma sesleri üzerine yakalanacaklarını anlayıp evden çıkarak kaçtı.
Yakınlarıyla birlikte polise giden G. I., "Gece yarısı daha önceden tanıdığım Hasan ve yanındaki arkadaşları evime girmek istedi. Kapıyı açmadım. Bu kez kapının kilidini kırıp içeri girerek tecavüz etmek istedi. Karşı çıkıncada taciz etmeye başladılar. Bağırmaya başlayınca da kaçtılar. Şikayetçiyim" dedi.
Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis üç zanlıyı dün yakalayarak gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilirken, sevk edildikleri çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelilerden Hasan K. ve Nihat L., Samsun E Tipi Cezaevi'ne asker olan Tanju L. ise Trabzon Askeri Cezaevi'ne gönderildi.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber