Gün Haber

Episoft Nedir, Ne İşe Yarar, Kullananlar Ne Diyor

25 ml’lik ambalajında 6 kutu Episoft tüy azaltıcı serum alımlarında hediye edilen beyazlatıcı krem, bikini ve koltukaltı bölgesindeki kararmaların yok olmasını sağlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Episoft Nedir, Ne İşe Yarar, Kullananlar Ne Diyor
Haberler / GÜN'ün ürünü
19 Temmuz 2019 Cuma 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bikini ve koltuk altına sürülen kremler düzenli kullanımda kararmaları azaltır ve düzeltir. Cilt eski rengine ulaşır. Düzenli kullanımda en iyi etkinin alınmasını sağlayan Episoft tüy dökücü serum kadın ve erkekler için istenmeyen tüylerin azalması hususunda yardım sunuyor. Güvenilir bir sonuç almak istediğinizde episoft ürünlerini düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Düzenli kullanımda etki sonucu olumlu olarak ifade edilmektedir. Kullanıcılar birkaç uygulama sonrası gözle görülür etkileri gördüklerini ifade etmiştir.

Erkekler İçin Tüy Azaltıcı Arayışları

 İstenmeyen tüylerle sadece kadınlar değil erkekler de uğraşıyor. Bu durumdan kurtulmak isteyen erkeklerin Episoft yorumları sonucu tüy azaltıcı serum kullandıkları bilinmektedir. Tüy azaltıcının etkisini göstermesi için birkaç sefer kullanılması ve kullanım önerilerine uyulması gerekiyor. Erkeklerde göğüs ve omuz kılları, genital bölge kılları gibi kılların temizlenmesi mümkün oluyor. Epilasyon sonrası uygulanan serum, en iyi etkinin görülmesini sağlıyor. Tüyleri aldıktan sonra yeni çıkan tüylerin azalmasını sağlayan bu ürün, herhangi bir yan etkiye de sahip değil. Episoft kullananları takip ederek kullanan insanların görüşlerini öğrenebilirsiniz.

Tüm Vücuda Uygulanabiliyor

 Yüz, bikini ve koltuk altları, bacaklar, göbek ve kollar gibi tüm vücut kısımlarında ürünü kullanabilirsiniz. Epilasyon tercihiniz ağda olduğu zaman daha etkili sonuç aldığınızı göreceksiniz. Düzenli kullanımda etkisini sürdüren ürünü lazer epilasyon yaptıranlar da tercih edebiliyor. Günde birkaç sürmenize gerek yok, sadece epilasyon sonrası sürmeniz yeterli oluyor. Uzun süre tüylerinizin çıkmasını geciktirdiği gibi, mevcut tüylerin de incelmesini sağlıyor. bu durum erkekler için de son derece avantajlı, çünkü istenmeyen tüylerin aşırı sert özellikleri yumuşuyor.

Etkinin Görülmesi Herkeste Farklı

 Herkeste farklı bir etkisi olan Episoft serumun içeriği papaya, ökse otu, batı mazısı, adaçayı, şerbetçi otu, jooba yağı ve badem yağıdır. Bu yüzden düzenli olarak kullanılan kremler sizde ilk kullanımda ciddi fark yaratırken eşiniz aynı etkiyi görmeyebilir. Kılın sertliğine göre değişen sonuçlar kişisel kullanım ve epilasyon yönteminize göre değişmektedir.

Episoft Fiyatı

Episoft serum ile tüm vücut ve yüz bölgesi istenmeyen tüylerden kurtarabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygun olan kremi her epilasyon sonrası sürebilirsiniz. Avantajlı paketler ve zaman zaman düzenlenen kampanyalı fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünü resmi internet sitesinden almanız gerekir. Piyasada birçok orijinal olmayan ürün de vardır.

Bir kutu fiyatı 39 TL,

2 kutu fiyatı 59 TL,

3 kutu fiyatı 99 TL,

6 kutu fiyatı ise 159 TL’dir.

Ürünün tüm vücudunuz için kullanılmasını tercih ederseniz,  159 TL olan avantajlı paketi satın alabilirsiniz. Bu pakette istenmeyen tüy azaltıcı serum ya da beyazlatıcı krem hediyeniz de olacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Sena
 26 Mart 2021 Cuma 13:51
Siparişi var mı
 Muhammed
 1 Ocak 2021 Cuma 10:59
Ben bir kutu sipariş vermiştim 1 seansi yüzüme uyguladım fakat pek bir değişim göremedim sürdürdükten sonra ne kadar beklemeliyim yada nasıl uygulamalıyım belki yanlış kullanıyorum dur yardımcı olur musunuz

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber