Gün Haber

Resimlerinizi çok daha güzel hale getirecek tavsiyeler

Yaşam alanlarımızı güzelleştirmek adına her zaman farklı alternatifler deniyor ve yeni şeyler eklemeye çalışıyoruz. Bazen bunu kendi fotoğraflarımız ile yapmaya çalışırken bazen de el emeği göz nuru olan kendi resim çizimlerimiz ile bunu deniyoruz.
ABONE OL
Abone Ol
Resimlerinizi çok daha güzel hale getirecek tavsiyeler
Haberler / GÜN'ün ürünü
21 Haziran 2019 Cuma 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ancak bir gerçek var ki o da son dönemde resimlerin, ev dekorasyonunda çok daha büyük bir rol oynadığı. Bazen kendi çizdiklerimiz bazen de hazır olarak aldığımız resimler, evlerin değişmez parçaları haline geliyor.

Resimlerinizi evlerinizde daha güzel bir hale getirmek için yapabileceğiniz bazı ufak noktalar var. Biz de o noktaları sizler için bir araya getirdik;

1- Resim Çerçevesi

Çerçeve modelleri, evlere ya da iş yerlerine hoş bir doku katmak için insanların en sık kullandığı alternatiflerden biri olarak ön plana çıkıyor. Hal böyle olunca bakmaya doyulmayan resimler içinde çerçeve tercih etmek en mantıklı dekorasyon tercihlerinden. Özellikle mekanın atmosferine uygun olarak tasarlanmış bir resim çerçevesi ile resminizin güzelliğine güzellik ekleyebilir. Onu çok daha şık bir hale getirebilirsiniz.

2- Işıklandırma

Işıkların atmosferi değiştirdiği herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Doğru aydınlatma ile herhangi bir nesneyi çok daha şık ve güzel bir hale getirebilmek mümkün. Bilhassa resimlerin üstünden verilen hafif loş ışıkları, görüntüyü çok daha güçlü gösterdiği gibi şıklığına da şıklık katma konusunda en büyük yardımcı oluyor.

3- Etrafını Süsleyin

Ufak biblolar, süs eşyalar ya da yapılan seyahatler sonrasında hatıra olarak alınan şeyleri değerlendirerek, resminiz ile hoş bir uyum yakalayabilirsiniz. Resim çerçevesinin bulunduğu yerin etrafını bu tarz eşyalar ile süslemek, ortamı çok daha canlı bir hale getireceği gibi yakalanacak uyum da bunu çok daha özel yapabilir. Ayrıca hangi eşyayı nerede kullanmalıyım? sorusuna da bir yanıt olabilir.

4- Odanın Konumunu İyi Değerlendirin

Son olarak ise resmi hangi odada nasıl değerlendireceğinize iyi karar vermeniz gerekiyor. Odanın en hakim noktasını tercih etmek, dekorasyona çok daha pozitif bir katkı sağlayabilir ancak yatak odası gibi yerlerde ise daha soft bir noktaya resim asmak, dekoratif açıdan daha hoş duracak bir adım olabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber