Gün Haber

Zen Pırlanta’dan Büyük Yaz İndirimi!

Her zaman olduğu gibi bu yaz da başrol Zen Pırlantanın!
ABONE OL
Abone Ol
Zen Pırlanta’dan Büyük Yaz İndirimi!
Haberler / GÜN'ün ürünü
3 Temmuz 2019 Çarşamba 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2-22 Temmuz arasında Zen pırlantaya uğrayın ve %50 indirim fırsatının tadını çıkarın. Dünyanın en özel pırlantalarını seçerek mücevherlerini tasarlayan Zen pırlanta bu yaz ışıltısıyla sizi saracak.

Tektaş yüzüklerden renkli kolyelere, küpelerden pırlanta bileklik modellerine kadar birçok farklı üründe indirimleriyle Zen pırlanta mücevher tutkunlarının gözdesi. 2-22 Temmuz Büyük Zen Pırlanta İndirimi pırlantalı tektaş küpe hediye fırsatı ile sizi çok mutlu edecek. Her devrin modası Pırlantalar mücevher dünyasını hipnotize etmiş durumda. Bir kolye, yüzük ya da pırlanta küpeyle tüm gözleri üzerinizde toplayın. . Yenilikçi tasarım anlayışından yola çıkarak en kıymetli pırlantaları tasarlayan Zen pırlantanın koleksiyondaki her parçası zamansız ve çok çapıcı! Doğanın renklerinin enerjisini pırlantanın güzelliği ile birleştiren Zen pırlanta koleksiyonlarıyla bir yıldız gibi ışıldayın! Özel günlerde sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartmak için de bir Zen mutlaka bulacaksınız. Kaçırılmayacak indirim fırsatından yararlanmak için özel günleri beklemeyin.

Gündüzden geceye uzayan bir günde tüm anların tadını çıkarın. Tek bir mücevherle parıltının sihrini yaşayın. Dünyanın en değerli pırlantalarına %50 indirim fırsatıyla sahip olmak için 2-22 Temmuz arasında Zen pırlantayı ziyaret etmeyi unutmayın. Özel Forevermark sertifikasına sahip en değerli pırlantaların altın ve diğer değerli taşlarla dansına tanık olacaksınız. En kusursuz tasarımlar ve en çok tercih edilen modeller %50 indirim ve hediyeleriyle sizleri bekliyor. Sevdiklerinizi mutlu edecek mükemmel pırlanta kolye ya da değerli taşlarla bezeli bileklikler görülmemiş fiyatlarla… Zarif ve şık tasarımların öncüsü Zen pırlanta her kadına zamansız bir stil sunuyor. Düğün, nişan gibi özel anların vazgeçilmezi Zen tektaş pırlantalar %50 indirim fırsatıyla keyifli bir alışverişin kapılarını açıyor. Siz de acele edin ve 2-22 Temmuz tarihlerindeki Büyük Zen Pırlanta indirimini kaçırmayın!

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber