Gün Haber

Durex

Sağlıklı bir cinsel hayatın devamı noktasında başarılı ürünleriyle ön plana çıkan Durex, 1929 yılından bu yana bu alanda farklı ürünlerle dikkatleri üzerine çekmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Durex
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle 1950’li yıllarda kayganlaştırıcı özelliğe sahip olan prezervatifleriyle ilgi çeken markanın daha sonraki süreçte anatomik prezervatifleriyle ön plana çıktığı bilinmektedir. Dünya genelinde en çok bilinen prezervatif markaları arasında yer alan Durex, güvenli bir cinsel hayat noktasında mükemmel çözümler ortaya koyabilmektedir.

Cinsel yaşamın sağlıklı bir şekilde devam etmesi noktasında prezervatif kullanmak, her zaman önerilmektedir. Cinsel yolla bulaşıcı özelliğine sahip olan hastalıklardan korunmak noktasında prezervatifler etkili düzeyi yüksek ürünler olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Günümüz koşullarında Durex, cinsel ilişki deneyimi noktasında güvenli bir birliktelik yaşatmak konusunda iddialı bir markadır.

Markaya ait çok sayıda farklı özelliklere sahip olan prezervatiflerin piyasada yer aldığı bilinmektedir. Bu durumun doğal sonucu olarak Durex tarafından üretimi yapılan prezervatiflerin dünya genelinde de ilgi gördüğünü rahatlıkla ifade edebiliriz. Şayet siz de bu markaya ait prezervatifleri incelemek isterseniz https://www.kozmela.com/durex internet sayfasını hemen ziyaret edebilirsiniz!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber