Gün Haber

Dinar'da eğitim ve güvenlik toplantısı

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde eğitim ve güvenlik toplantısı yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Dinar'da eğitim ve güvenlik toplantısı
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
5 Mart 2019 Salı 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dinar'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve güvenlik konuları kapsamında düzenlenen Eğitim Koordinasyon ve Danışma Toplantısı, Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor ve konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İlçe Jandarma Komutan vekili Levent Keskin, Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Sağlık Merkezi Müdürü Mehmet Mezher Işık, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Kaymakam Selami Kapankaya, "Hep birlikte okul aile birliği, okul idaresi, öğretmen, öğrenci ile işbirliği kuracağız. Her zaman okullara gittiğimizde söylüyorum, okul müdürlerimizin kapısı açık olsun. Cumhurbaşkanımız da söylüyor Valiliğin, Kaymakamlığın kapısı hep açık olsun diye. Dolayısıyla hemfikir olarak çalışmak lazım diye düşünüyorum. Menderes İlkokulu'nda çocuklarımız üşüyordu hemen sorunu çözdük. Okullarımızda sınıf kitaplığımız dolu olsun, öğrencilerimiz kitap okusun. Bizler de destek olacağız. Çocuklarımıza masa tenisi alacağız, spor yapmalarını sağlayacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede çocuklarımızı pozitif yetiştirmeliyiz. onları spora, sanata yönlendirmeliyiz ki çocuk enerjisini atabilsin. Bir de okullarımıza akıl, zeka oyunları vereceğiz, faydalı olur diye düşünüyoruz. Okul bahçelerine oyun parkı yapmayı düşünüyoruz. Hep birlikte okullarımızın başarısını üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor" dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın ve İlçe Jandarma Komutan vekili Kıdemli Başçavuş Levent Keskin birer konuşma yaptı.

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE EGITIM VE GUVENLIK TOPLANTISI YAPILDI.(FOTO:DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE EGITIM VE GUVENLIK TOPLANTISI YAPILDI.(FOTO:DINAR-DHA)
Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber