Gün Haber

Otomobilde silahlı borç kavgası: 2 yaralı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde, otomobil içerisinde borç anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada M.Ç., tabancayla İsmail Ç. ve Soner D.'yi yaraladı. Kaçan saldırgan, daha sonra jandarmaya teslim oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Otomobilde silahlı borç kavgası: 2 yaralı
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
27 Şubat 2019 Çarşamba 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, Sandıklı'ya bağlı Yunus Emre Mahallesi yakınlarında dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan 34 TH 8413 plakalı otomobille Sandıklı'ya gelen İsmail Ç. ve Soner D., Sandıklı Akin köyü yolu üzerinde M.Ç. ile buluştu. İsmail Ç., Soner D. ve M.Ç. otomobilde oturdukları sırada iddiaya göre aralarında borç anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Aracın arka koltuğunda oturan  M.Ç. tabancayla İsmail Ç. ve Soner D.'ye ateş etti. İsmail Ç. ve Soner D. çeşitli yerlerinden yaralanırken, M.Ç. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği İsmail Ç. ve Soner D. ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki müdahale sonrası yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olaydan sonra kaçan M.Ç. ise ruhsatsız tabancasıyla birlikte dün gece İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelerek teslim oldu. Gözaltına alınan M.Ç.'nin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

AFYONKARAHISAR'IN SANDIKLI ILCESINDE OTOMOBILDE OTURURKEN, ALACAK BORC ANLASMAZLIGI YUZUNDEN CIKAN KAVGADA M.C.'NIN TABANCAYLA ATES ACTIGI ISMAIL C. VE SONER D. YARALANDI. KACAN SALDIRGAN ISE GECE JANDARMAYA TESLIM OLDU.(FOTO:AHMET DAGLI/SANDIKLI-DHA)

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber