Gün Haber

Dinar'da seçim güvenliği toplantısı

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Dinar'da seçim güvenliği toplantısı
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
26 Şubat 2019 Salı 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında Kaymakamlıkta yapılan seçim güvenliği toplantısına Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Astsubay Levent Keskin, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk, AK Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yaşar Karakaya, ilçeye bağlı tüm beldelerin belediye başkan adayları ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Selami Kapankaya, "Seçimlerin sağlıklı, huzurlu ve güvenli şekilde geçmesi, vatandaşın iradesinin sandığa özgür bir şekilde yansıması ve yansıyan sonuçların da seçim kurullarına sağlıklı şekilde ulaştırılması görevi burada bulunan kamu kuruluşlarının temsilcilerinin sorumluluğundadır. Biz gerek güvenlik birimleri olarak, gerekse başta enerji sağlayan elektrik, doğalgaz ve haberleşmeyi sağlayan kurumlar olarak gerekli tedbirleri alacağız. Ayrıca okulların temizliği, okullarda bulunan kameraların kontrol edilmesi, okul bahçelerinin fiziki güvenliğinin sağlanması konularında da Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul müdürlüklerince gerekli tedbirler alınacak. Okullardaki gerekli tedbirlerin alınması hususunda emniyet ve jandarma bunların kontrollerini yapacak, özellikle okul müdürleri bunda sorumludur" dedi.

Seçim günü sağlık ve benzeri problemlerinin giderilmesinde Sağlık Müdürlüğü, olası kar yağışında yolların açık tutulmasında Karayolları, Özel İdare ve belediyenin sorumlu olduğunu vurgulayan Kaymakam Kapankaya, "Bunların bugünden planlarını en kötü senaryoya göre hazırlaması lazım. Daha önce ifade ettiğim gibi bu tedbirler birkaç kez gözden geçti, daha önceki seçimlerde de uygulandı. Bir kez daha bunları gözden geçirelim" diye konuştu.

Toplantı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince 31 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle yapılması gereken çalışmalara ilişkin slayt eşliğinde sunum yapılmasıyla devam etti.

Toplantı görüş alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE SECIM GUVENLIGI TOPLANTISI YAPILDI.(FOTO:DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE SECIM GUVENLIGI TOPLANTISI YAPILDI.(FOTO:DINAR-DHA)

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber