Gün Haber

Bu ne rezalet Enerya

Enerya Antalya Gaz Dağıtım A.Ş. Antalya’da bazı mahallelerde doğalgaz borusu döşemek için açtığı çukurları ya doldurmuyor, ya da doldurdukları çukurların asfalt veya parke döşemesini yapmıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Bu ne rezalet Enerya
Haberler / Antalya
6 Temmuz 2023 Perşembe 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Döşemealtı’nda geçtiğimiz nisan ayının başında doğalgaz borularının döşendiği yollarda bazı çukurlar kapatılmasına rağmen parke döşemeleri yapılmadı. 3 aydır parke döşenmesini bekleyen vatandaşlar muhatap bulamamaktan yakınıyor.

Bazı yollarda pembe parke taşlarının yerine gri parke taşları döşeyen Enerya, kent estetiğini bozmakla da suçlanıyor.

Gelişi güzel yapılan yamalar yayaların yürümesine bile engel olurken, aralıklı, kırık, dökük parke taşları yüzünden sokaklar tozdan geçilmiyor.

Sikayetvar.com’a yansıyan bazı şikayetler ise Enerya’nın yarattığı sıkıntının boyunu gözler önüne seriyor.

Ömer adında bir doğalgaz abonesi şikayetini şöyle dile getiriyor:

“Sayın Enerya Doğal Gaz Yetkilileri,

Enerya Doğal Gaz abonesiyim ekibiniz ana hattan apartmanımıza kazı çalışmasıyla hattı çekip kutuyu monte ettiler. Kazdıkları yerleri kepçeyle kapatıp gittiler. Ancak fotoğraflarda da görüleceği üzere, parke taşlarının ne zaman döşeneceğini sorduğumda zeminin oturmasını bekleyeceğiz deyip gittiler. Yaklaşık bir buçuk aydır ne gelen var ne giden, apartmanımızın önü gerek yaya gerekse araçlarımızın giriş çıkışında sıkıntı yaşadığımız gibi görüntü kirliliği de yapıyor. Sizlerden ricam, sökülen parke taşlarının eski haline getirilmesi için öncelik verip ekip göndermenizi rica ederim.”

Döşemealtı’ndan Mohammed adında bir doğalgaz abonesi ise doğalgaz döşenmiş yolların halini paylaşıp şikayetinde yaşadığı sorunu şöyle yazmış:

“Tam olarak bir ay önce, evimin önünde hafriyat çalışması ve Enerya gaz şirketi için yeni bir hattın inşası vardı. Su hattımı + internet kablomu kestiler bir ay önce T. C. Kimlik numarasından biletim vardı 99****60 ama yabancı olduğum için konuyu görmezden gelmeye çalışıyorlar. Başarısızlığınız nedeniyle meydana gelen hasarın masraflarını karşılamamı ister misiniz? Bu noktadan sonra doğalgaz hattınızda oluşacak herhangi bir zarardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.”

Eser ise Kepez’den yazmış… Onun şikayeti ise yine üzeri kapatılmayan doğalgaz kazıları…

İşte o şikayet:

“Göksu Mahallesi 6857 sokak Suadiye sitesi girişinde yapılan kazı yerinin tekrar üzerini kapatıp asfaltlama yapılmadığından dolayı site giriş ve çıkışları yağmurdan dolayı olumsuz etkilenmekte konu ile tarafımıza dönüş yapılmamaktadır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber