Gün Haber

Antalyalı Avukat Rıdvan Yıldız aracı ile takla attı

Antalya’nın ünlü ağır ceza avukatlarından Rıdvan Yıldız, arabasının takla atması nedeniyle kaza geçirdi. Durumunun iyi olduğunu söyleyen Yıldız, Gün Haber’e geçirdiği kazayı anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı Avukat Rıdvan Yıldız aracı ile takla attı
Haberler / Antalya
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugün akşam saatlerinde eşyalarla dolu aracın arka koltuğuna köpeğini alarak Feslikan Yaylası’ndaki evine gitmek için yola çıkan Rıdvan Yıldız, başından geçen kazayı Gün Haber’e şöyle anlattı:

“Köpek arka koltukta eşyaların arasında kalınca çok sıkılmış olacak ki, seyir halindeyken birden ön koltuğa atladı. Ön koltukta ise yumurtalar vardı. Yumurtalar kırılmasın diye hamle yaparken bir an dikkatim dağıldı ve araba takla attı. Şu an Uncalı Meydan Hastanesi’ndeyim. Tetkiklerim yapılıyor. Çok şükür önemli bir şeyim yok.”

Muratpaşa eski Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen zamanında bir dönem Muratpaşa Belediye Meclis üyeliği de yapan Avukat Rıdvan Yıldız, en son seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı da olmuştu.

Av. Rıdvan Yıldız (soldan üçüncü) Dışişleri eski bakanlarından ve TBMM eski başkanlarından Hikmet Çetin ile zaman zaman buluşup siyasi sohbetler yapıyor.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber