Gün Haber

Antalya MATSO'da galericilik mesleki yeterlilik belgeleri verildi

MATSO'da Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu (Galericilik) Seviye 5 Mesleki Yeterlilik sınavında başarılı olanlara belgeleri MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör tarafından verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya MATSO'da galericilik mesleki yeterlilik belgeleri verildi
Haberler / Antalya
5 Temmuz 2023 Çarşamba 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) A.Ş. iş birliğinde İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu (Galericilik) Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı düzenlendi. Teorik ve pratik sınavlarda başarılı olanlara belgeleri MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör tarafından verildi.

Belge töreninde konuşan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, mesleki yeterlilik belgesinin önemine değindi. Sektörün eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireyler tarafından yürütülmesinin kaliteyi artırdığını kaydeden Başkan Güngör, "Sizler İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için teorik ve pratik sınavlara tabii tutuldunuz. Sınav sonunda belgeyi almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum, iş hayatınızda başarılar diliyorum. Sektörlerde sizler gibi eğitim almış ve nitelik kazandırılmış bireyler tarafından işlerin yürütülmesi kaliteyi artırıyor ve denetim sağlıyor" dedi.

MATSO'DA MOTORLU KARA TASITLARI ALIM-SATIM SORUMLUSU (GALERICILIK) SEVIYE 5 MESLEKI YETERLILIK SINAVINDA BASARILI OLANLARA BELGELERI MATSO BASKANI SEYDI TAHSIN GUNGOR TARAFINDAN VERILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber