Gün Haber

Bioderma Atoderm Markası İçeriği Nedir?

Cildi nemlendirmek için geliştirilen Bioderma Atoderm krem, içeriğinde bulunan gliserin ile ciltte uzun zaman nemlendirme ve yumuşaklık sağlamaya destek olur. Kremsi yapısı yardımıyla cilt tarafınca süratle emilerek, cildinizde tatbik ondan sonra yapışkanlık hissi bırakmaz.
ABONE OL
Abone Ol
Bioderma Atoderm Markası İçeriği Nedir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
23 Şubat 2022 Çarşamba 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pompalı yapısı yardımıyla ergonomik kullanım imkânı sunan kremi, ihtiyacınız olan her an kullanarak cildinizde ipeksi yumuşaklık hissi sağlayabilirsiniz.

Bioderma Atoderm Kremi Kimler Kullanabilir?

Bioderma Atoderm krem, oldukça kuru ve kuru cilt tiplerinin kullanımına müsait olarak geliştirilmiştir. Yetişkinlerin yanında bebek ve çocuklarda da kullanıma uygundur. Hem yüzünüz bununla birlikte vücudunuz için tercih edebileceğiniz oldukça amaçlı nemlendirici bakım kremidir.

Bioderma Atoderm Nasıl Kullanılır?

Bioderma Atoderm krem cildinizin gereksinim duyduğu ve oldukça kurumuş olduğu dönemlerde kullanılabilir. Doğru nemlendirme için ürünün tertipli kullanması çok önemlidir. Sabah ve akşam olmak suretiyle günde 2 defa kullanıma uygundur.  Çok kuru cildinizi nemlendirmek için duş yada banyo ondan sonra cildinize uygulayabilirsiniz.

Bioderma Ürünleri Faydaları Nelerdir?

Kuru ciltler, gerginlik, elastikiyet kaybı, ara sıra da kaşıntı ve yamalı bir imaj ile nitelendirilir. BIODERMA`nın sunmuş olduğu çözümü, fazlaca kuru ya da yoğun cilt kuruluğuna uygun ciltler için tasarlanmış yüz ve vücut için temizleme ve bakım ürünleri içeren Atoderm serisi günlük kullanıma uygundur. Değişikliğe uğramış bir cildin organik bariyeri dış etkenlere karşı savunmasız hale gelir ve bundan dolayı doğru temizleme ve bakım ürünlerinin bir arada günlük olarak kullanılması gerekir. https://www.kozmela.com/bioderma-atoderm  sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber