Gün Haber

Esiliva Gümüşsuyu Halı Modapek Halı

Gold ve gümüş renk tonları kullanılarak tasarlanan Esiliva modellerde ücretsiz kargo ve kampanya fırsatlarını görebilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Esiliva Gümüşsuyu Halı  Modapek Halı
Haberler / GÜN'ün ürünü
17 Şubat 2022 Perşembe 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birbirinden hoş renk ve desen seçeneklerine sahip olan Esiliva Gümüşsuyu halı modelleri daha çok antika, nostaljik ve eski dönemlere hitap eden bir tarzı üzerinde taşır.

Modern çizgilerin antika renk tonları ile birleştiği ve ortaya mükemmel görünümlerin çıktığı bu halı modellerinde 80x150 ebatlarından 240x340 ebatlarına ulaşan çeşitler mevcuttur.

Esiliva Gümüşsuyu Halı Modelleri

Birbirinden şık tasarımlarıyla ve yumuşak kıllarıyla adından söz ettiren Esiliva Gümüşsuyu halı modellerinde kremden griye, beyazdan siyaha, kemikten beje tüm renk tonlarını bulmanız mümkündür.

En sağlıklı ve anti alerjen iplikler kullanılarak dikimleri yapılan bu modellerde simli karışık desenler de mevcuttur. Herkesin tarzına uyum sağlayan bu halı modelleri ise evlerinizi daha şık bir şekilde döşeyebilirsiniz.

Esiliva Gümüşsuyu Halı Fiyatları

Özel tasarımlara, renklere ve iplik dokuma özelliklerine sahip olan Esiliva Gümüşsuyu halı modellerinde fiyatlarda daima uygundur. Modapek adresine giriş yaparak buradan tüm modelleri ve fiyatları görebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber