Gün Haber

Sivilceli Ciltler için Bakım Önerileri!

En sık yaşanan problemlerden biri akne diğer adıyla sivilcedir. Sivilce genellikle yüz, omuz, sırt ve boyun gibi bölgelerde yağ kanallarının tıkanması sonucu ciltte kızarık ve kabarık şekilde gözlemlenir.
ABONE OL
Abone Ol
Sivilceli Ciltler için Bakım Önerileri!
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Şubat 2022 Çarşamba 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aknenin en sık görüldüğü dönem ergenlik dönemidir. Hormonların fazla çalışması cildin normalinden fazla yağ üretmesine sebep olur. Bu durum ciltte akne oluşumunu tetikler. Bunun yanı sıra genetik faktörler, sağlıksız beslenme, cilt bakımının doğru ve yeteri kadar yapılmaması gibi daha birçok faktörde etki edebilir. Aknelerden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için düzenli cilt bakımının yapılması son derece önem taşır.

Acnecinamide ürünleri sivilce ve akneye eğilim gösteren ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Seri içeriğinde siyah noktaları temizleyen temizleme jeli, temizleme mendili, temizleme köpüğü bulunmaktadır. O halde gelin birlikte ürünlerini inceleyelim.

Acnecinamide Temizleme Jeli

Tüm ciltler için geliştirilmiş temizleme jelidir. Özel formülü cildi kurutmadan temizler. Ciltte biriken yağ, kir ve makyaj kalıntıları nazikçe arındırır. Sivilce oluşumunu önlemeyi destekler. Günlük kullanıma uygun özelliği sayesinde pratik uygulanır.

Acnecinamide Jel Krem

Akne ve sivilce problemi yaşayan ciltler için özel olarak geliştirilmiştir bakım jelidir. Genel olarak özelliklerine bakacak olursak;

  • Ciltteki aşırı yağlanmayı kontrol altına alır.
  • Siyah nokta görünümünü azaltır.
  • Sivilce lekelerini azaltır.
  • Sivilceye bağlı kızarıklık görünümünü en aza indirger.
  • Cildin doğal nem seviyesini dengeler.

Ürünün etkisi ve yapısı sayesinde Acnecinamide jel krem kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Acnecinamide Öğrenci Paketi

Sivilceli ciltler için geliştirilmiş bakım seti içeriğinde Acnecinamide günlük temizleyici jel 150ml ve  Acnecinamide jel krem 50ml bulunmaktadır. Cildi temizler ve cildin nem seviyesini dengeler. Sivilce oluşumunu önler, oluşmuş sivilceleri en aza indirgemeye yardımcı olur.

Acnecinamide gel cream, Acnecinamide krem, Acnecinamide peeling ve daha fazla ürünü Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber