Gün Haber

Erdoğan NATO yemeğine katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi'nde akşam yemeğine katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan NATO yemeğine katıldı
Haberler / Dünya
11 Temmuz 2024 Perşembe 07:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Devlet ve Hükumet Başkanları Zirvesi kapsamında devlet ve hükumet başkanları ile eşleri onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 11 Temmuz 2024 Perşembe 17:09
Düşünebiliyormusunuz Dünyanın en kuvvetli Devleti olan, ABD'yi yaşlı ve unutkanlığı olan bir adam yönetiyor. Peki neden çok sorun yapmıyorlar derseniz,ABD'de kurumlar,kuruluşlar,eyaletler,temcilciler meclisi,senato,Dışişleri,Milli Savunma Bakanlıkları,CİA,yasaların kendilerine verdikleri yetki çerçevesinde işlerini yapmaya devam ediyorlar.Başkanların değişmesi çok fark etmiyor.Başkanlar Dışişlerinde ve Milli Savunmada daha ağırlıklı söz sahibidirler.Kısacası yetkiler öyle dengeli dağıtılmış ki,işler tıkır tıkır gidiyor. Dünya'da Başkanlık sistemini en iyi uygulayan ülke ABD'dir.Onun dışındakiler sorunludur.Bizdeki sisteme gelince Dünyadaki hiç bir sisteme benzemiyor.CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ diye bir isim koydular ve kişiye özel bir yönetim biçimi ortaya çıktı.2018 den beride bu sisteme geçtikten sonra başta ekonomik düzen olmak üzere her konuda geri gidiyoruz.Bu gün 3 kuruşa muhtaç hale geldik ise bu sistem yüzünden oldu. Acilen Sistem değişikliğine ihtiyaç var.AKP ve CHP anlaşarak YARI BAŞKANLIK SİSTEMİNE geçilmelidir.Yoksa 4 yıl daha kayıp etmiş olacağız.Normal seçime 4 yıl olmasına rağmen bu ekonomik krize ülke daha fazla dayanamaz ve bu krizden de çıkılamaz.2025 sonbaharında veya 2026 ilkbaharında erken seçime hazır olun.
 taş
 11 Temmuz 2024 Perşembe 10:52
Bu Biden'den hiç bir şey olmaz.Adam sanki yaşamıyor ruh gibi bir hal almış. Demokrat Parti kongresinde adayı değiştirmezler ise, Tranp bunu rahat yener.Hem seçilmemesi lazım,karar verecek akli dengesi gelip gidiyor gibi.Sağlıklı değil yani. Gereksiz yere Ukrayna'yı doldurdular ve savaşa neden oldular.Yine İsrail bunun zamanında Hamasa saldırdı ve masum çocuklar ölüyor.ABD'nin işine gelir,çünkü silah fabrikaları çalışıyor. Bize F 35 i vermediler diyelim,gerçi vermedikleri iyi olmuş,sürekli arıza yaptığı yazılıp çiziliyor.Ancak F' 16 ları ve yenileştirme kitlerini neden vermiyorlar,anlaşılır gibi değil.Paramızla bizi rezil ediyorlar.Bizde yıllarca F 16 alacağız diye uğraşıyoruz.Yerine alternatif bularak karar veremedik. Kısacası Biden dönemi bize hiç yaramadı.Suriye'de PYD denen silahlı terör örgütünü destekliyorlar.ABD'nin o bölgeden çıkması için çok acil İRAN,IRAK,SURİYE ile bir anlaşma paktı kurmalıyız.Rusya ilede anlaşarak Suriye'ye çok kapsamlı bir operasyon şart.Suriye kendi topraklarına hakim olana kadar bize rahat yüzü yok. Memleketimizdeki milyonlarca Suriyeliyi yoksa nasıl gönderecegiz.Ha bir doğuruyorlar,Suriyeli bir ailenin elinde bir çocuk bebek arabasında bir çocuk ve aynı zamanda da hamile,kadınlar 4 kişi ile yürüyorlar.Ülkemizin en büyük sorunu GÖÇMEN sorunu,bu konu çözülmediği sürece hiç bir şey çözülmez.Bakın 2 sene sonra yine aynı sorunları konuşacağız.ÇÖZÜM:2025 sonbaharında bir erken seçim.Vatandaş kendi eliyle bu durumu yarattı,ancak yine vatandaş kendi eliyle bu durumu çözer.Yoksa yandı keten helva.1 kğ etin kilosu 650 Tl olmuş,emekli maaşı ile ancak 15 kğ et alınabiliyorken,milletvekilleri aylık 250 şer bin TL alsınlar ve sefa sürmeye devam etsinler. 600 vekil çok fazla,400 vekil yeter.Hadi bütün partiler bir araya gelsinler ve 1 maddelik bir ANAYASA değişikliği ile bu konuyu çözsünler ama işlerine gelmez.Ayrıca oran getireceksin Vekil maaşları en çok alan lamu görevlisi maaşını geçemez diye,madem gönüllü vatan için seçiliyorlar.!!!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber