Gün Haber

Trump silahlı saldırıda vuruldu

ABD'de başkan adayı Donald Trump'ın Pensilvanya eyaletindeki mitingi sırasında ateş açıldı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ı korumalar apar topar kürsüden indirdi. Saldırgan vurularak etkisiz hale getirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trump silahlı saldırıda vuruldu
Haberler / Dünya
14 Temmuz 2024 Pazar 08:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Federal Soruşturma Bürosu, eski ABD Başkanı Donald Trump'a miting sırasında suikast girişimi düzenleyen ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı.

Sağ kulağından yaralanan Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayda mitinge katılanlardan 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 14 Temmuz 2024 Pazar 09:14
Bu ABD de oldum olası Başkanlar veya Başkan adayları risk altında.İyi korunmasalar suikasta uğrama ihtimalleri çok yüksek. Dünya'nın Jandarmalığını yaptığı gibi,Dünya'ya kurallar koyuyor,şekil veriyor.O nedenle milyonlarca insanın nefretini kazanıyorlar.Birde buna iç dengeleri koyunca böyle olaylar oluyor. Buradan ölmeden kurtulduğuna göre,bu suikast TRANPA yazar.Baydın karşısında zaten TRANP favori idi,şimdi seçimi alma ihtimali daha da yükseldi.% 99 TRANP bu seçimi kazanır.BAYDIN çekilmezse seçimi kayıp eder.Partisi ise olanları öyle seyir ediyor.Yaşlılıkdan dolayı zaten melekelerini kayıp etmiş birisini hala nasıl aday gösteriyorlar.Koskoca ABD'de orta yaşlı biri çıkıp da neden aday olmaz anlayan var mı????

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber