Gün Haber

Bebebek aldırma dehşeti ölümle son buldu

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, birlikte yaşadığı 1.5 aylık hamile Pınar Ş.'yi, kendisinden ayrılmak ve bebeğini de aldırmak istemesi nedeniyle tabancayla vurup yaraladıktan sonra kendi başına ateş eden kepçe operatörü Vural Can Dalbaş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bebebek aldırma dehşeti ölümle son buldu
Haberler / Türkiye
3 Ocak 2012 Salı 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, geçen cumartesi günü, saat 15.30 sıralarında 8060 Sokak 13 numarada meydana geldi. Kepçe operatörü, 20 yaşındaki Vural Can Dalbaş, iddiaya göre, Malatya'da tanıştığı 27 yaşındaki Pınar Ş.'ye aşık olup evleneceğini söyleyerek İzmir'e getirdi. Çift İzmir'e yerleşirken, Pınar Ş. hamile kaldı. Bir süre sonra araları bozulunca, Pınar Ş. evi terkederek, İzmir'deki yakınlarının yanına yerleşti. Vural Can Dalbaş, Pınar Ş'.yi geri döndürmek için bulunduğu eve gitti. Dalbaş, Pınar Ş.'nin, ayrılmak ve bebeğini aldırmak istediğini söylemesi üzerine çılgına döndü. İddiaya göre ruhsatsız tabancasını ateşleyen Vural Can Dalbaş, hamile Pınar Ş.'yi ensesinden yaraladı. Ardından kendi başına dayadığı tabancayla bir el ateş etti. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekipleri ağır yaralanan Vural Can Dalbaş'ı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1.5 aylık hamile Pınar Ş.'yi de Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedaviye alınan çiftten Vural Can Dalbaş, bugün saat 02.00 sıralarında, verdiği yaşam savaşını kaybetti. Hafif yaralanan Pınar Ş.'nin ise tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği bildirildi.

Kadir ÖZEN / İZMİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nursen
 10 Ekim 2014 Cuma 23:11
Kardeşim benim ne oldu neler oldu bilmiyorum ama benim kardeşim canımız gitti acısı o günkü gibi ben yardım edemedim kavuşamadım ama seni öldürenler halen hayatta biz sensiz kaldım yakışmadı ölüm sana özledim hemde çoooooook

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber