Gün Haber

Banka önündeki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Adana'da banka şubesinin önünde unutulan motosiklet çantası, çevredekiler arasında bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı polisin fünyeyle patlattığı çantanın içinin boş olduğu anlaşıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Banka önündeki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı
Haberler / Türkiye
1 Mart 2012 Perşembe 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde Hastaneler Kavşağı yakınında bir banka şubesinin güvenlik görevlisi, şüpheli motosiklet çantasını fark edip, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Bülent Angın Bulvarı ile Baraj Caddesi'ni yaya ve taşıt trafiğine kapatıp, çantanın bulunduğu bölgeye güvenlik şeridi çekti. Şüpheli çantanın bulunduğu banka çalışanları ve müşteriler camların ardından olup bitenleri izlerken, olay yerine gelen imha uzmanı polis 'kontrollü müdahale' için hazırlık yaptı. Uzman polis, elektrikli fünye yerleştirdiği çantadan uzaklaştıktan sonra patlattı. Büyük gürültüyle infilak eden çanta boş olduğu anlaşıldı. Müdahaleden sonra çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Trafik akışı normale döndü.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber