Gün Haber

Antalya'nın şehidi var

Hakkari/Yüksekova'da gece saatlerinde, zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu Özel Harekât polisleri Antalyalı Adnan Kısar ve Kahramanmaraşlı Osman Gül şehit oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'nın şehidi var
Haberler / Antalya
10 Ağustos 2020 Pazartesi 07:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında İran sınırındaki Çobanpınar Meşkan Tepe Üs Bölgesi'nde meydana geldi. Üs bölgesine göreve giden Özel Harekat polislerini taşıyan zırhlı araç devrildi. Kazada, 2 polis memuru şehit olurken, 1 polis de yaralandı. Yaralı polis memuru, Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Şehit polis memurları için bugün Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda tören düzenleneceği belirtildi. 

ANTALYA DÖŞEMEALTILI

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde oturan özel harekat polisi Adnan Kısar'ın bir süre önce geçici görevle gittiği Hakkari Yüksekova'da şehit düşmesi ilçe sakinlerini yasa boğdu.

Şehit polis memuru Adnan Kısar'ın Döşemealtı ilçesi Bahçeyaka Mahallesi 657 Sokak'taki Kardelen Sitesi'nde oturan ailesine acı haber ulaştı. Şehidin evi ve bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatıldı. Acı haberi alan şehidin yakınları ve ailenin komşuları da taziye için eve geldi. 

Evli ve 2 çocuk babası olan şehit polis memuru Adnan Kısar'ın cenazesinin Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde toprağa verilmesinin planlandığı belirtildi. 

ÜMİT UYSAL'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir mesaj atarak başşağlığı diledi. Uysal'ın mesajı şöyle:

"Şehidin var Antalyam! Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu Özel Harekâtı Polisleri hemşehrimiz Adnan Kısar ve Kahramanmaraşlı Osman Gül’ün şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum."

HAKKARI'DE ZIRHLI ARACIN DEVRILMESI SONUCU SEHIT OLAN OZEL HAREKAT POLISI ADNAN KISAR'IN ANTALYA'NIN DOSEMEALTI ILCESINDE OTURAN AILESINE ACI HABER VERILDI. (FOTO: VELI KOKEN/ANTALYA-DHA)

HAKKARI'DE ZIRHLI ARACIN DEVRILMESI SONUCU SEHIT OLAN OZEL HAREKAT POLISI ADNAN KISAR'IN (FOTODAKI) ANTALYA'NIN DOSEMEALTI ILCESINDE OTURAN AILESINE ACI HABER VERILDI. (FOTO: VELI KOKEN/ANTALYA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber