Gün Haber

Filiz Cesur'a sürpriz doğum günü

ANTALYA'da 2010 yılında kurulan 'Geçmişten Bu Güne Antalya Dostları' adlı platformun yöneticisi Filiz Cesur'a, dostları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
Filiz Cesur'a sürpriz doğum günü
Haberler / Antalya
9 Ağustos 2020 Pazar 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halkla ilişkiler uzmanı ve 'Geçmişten Bu Güne Antalya Dostları Platformu'nun yönetim kurulu üyesi Gülay Ayyıldız, platformun yönetim kurulu başkanı Filiz Cesur için bir restoranda parti düzenledi. Gecede, platform üyeleri ve yakın dostları bir araya geldi. Gülay Ayyıldız, telefon ile Filiz Cesur'u arayıp, "Uzun zamandır görmediğin dostların var yanımda, seni çok özlemişler, görmek istiyorlar" dedi. Çok sevinen Cesur da kısa sürede buluşma yerine ulaştı. İşletme sahibi Gaye Yurter, bir anda ışıkları söndürüp hep bir ağızdan söylenen "İyi ki doğdun Filiz" temposu eşliğinde üzerinde mumların yandığı yaş pastayı Cesur'un önüne koydu.

Olup biteni anlamaya çalışan Filiz Cesur'un bir anda gözleri yaşardı, duygulu anlar yaşadı. Cesur, "Hayatım boyunca unutamayacağım anlamlı bir sürprizi bana yaşattınız " diyerek dostlarına jestleri için teşekkür etti.

ANTALYA'DA 2010 YILINDA KURULAN 'GECMISTEN BU GUNE ANTALYA DOSTLARI' ADLI PLATFORMUN YONETICISI FILIZ CESUR'A (FOTODAKI), DOSTLARI SURPRIZ DOGUM GUNU PARTISI DUZENLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) -


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Feral Turel
 23 Mart 2021 Salı 12:14
Filiz hanim. Ben Antalyali yim. . Mehmet Òtenin kızıyI''m Mehmet in halasıyım.Eski Enerji bakanı Sudi Türel in eşiyim . Sizi diledim cok memnun oldum .Basarìlariniz kutlarim . Ben Ankara da Antalyali lar derneginin kurulmasinda ugrastim Simdi baskani.Huseyin Sarikaya hala devam ediyor.Antalyali derneklerle cok calistim 0.6 yetistirme yurdanur yapılmasinda cok emegi var . Basarinin devamıñı dilerim Selamlar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber