Gün Haber

Pazar günü 4 ilçede sağanak yağmur var

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, pazar günü öğlen saat 12.00'de başlayıp akşam saat 20.00'ye kadar etkili olacak sağanak yağmur konusunda 4 ilçe için uyarıda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Pazar günü 4 ilçede sağanak yağmur var
Haberler / Antalya
8 Ağustos 2020 Cumartesi 18:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meterolojiden yapılan açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; 09.08.2020 Pazar öğle saatlerinde Antalya’nın kuzey ve batı ilçelerinde (Korkuteli, Döşemealtı, Elmalı, Kepez çevrelerinde) görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/ m² ) olması beklendiğinden, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

BURDUR VE ISPARTA'DA YAĞMUR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, 9 Ağustos Pazar günü öğle saatlerinde ayrıca Isparta'nın Eğirdir ve Sütçüler çevreleri ile Burdur ve ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği kaydedildi. Kuvvetli olması beklenen yağışla birlikte su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber