Gün Haber

Antalya'da bir lezzet paylaşımı

Lezzetin ve Kalitenin Kurumsal Adresi: Ekas Et ve Gilbert Patisserie ile Tanışın!
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir lezzet paylaşımı
Haberler / Turizm
2 Ağustos 2024 Cuma 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’da Ceylan İşletme ve Yatırım A.Ş.’nin sahip olduğu iki prestijli marka, Ekas Et ve Gilbert Unlu Mamulleri ile sektördeki yenilikçi ve kaliteli yaklaşımını sürdürüyor. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren bu markalar, önce kendi bünyelerindeki otellere tedarik sağlayarak başladıkları serüvende artık tüm turizm camiasına hitap ederek, lezzet ve kalitenin sınırlarını genişletiyor.

Ekas Et - Doğal ve Lezzetli Bir Dünya

2850 m2 alan üzerine kurulu Ekas Üretim Tesisi, doğal ortamlarında 400 dönümlük Burdur Kırlı Çiftliği’nde yetişen mutlu hayvanlardan elde edilen tüm gıda ürünleri, hammaddeden son tüketiciye kadar geriye dönük izleme sistemleri ile titizlikle takip ediliyor. Bu sayede birçok kontrol aşamasından geçen ürünler, yalnızca en yüksek kaliteye sahip olanlar raflarda yerini alıyor. Şarküteriden dondurulmuş ürünlere, taze etten işlenmiş ete kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Ekas Et, ürünlerini bağımsız laboratuvarlarda kimyasal ve mikrobiyolojik testlerle kontrol eder.

Önce sağlık" prensibi ile hareket eden Ekas Et’te günlük 20 ton et işleme, 300 tonluk soğuk hava deposu ve 100 çeşit ürün bulunmaktadır. Gıda üretiminde sağlık, hijyen, kalite ve lezzet garantisi vermek, Ekas Et'in temel prensibidir.

Ekas Et, ürünlerini ISO 9001, ISO 22000, BRC, IFS sertifikaları ve Helal Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarına uygun olarak üretir.

Gilbert Patisserie - Taze ve Donuk Unlu Mamüller

1700 m2 alan üzerine kurulu Gilbert Patisserie, günlük 2,500 kg üretim kapasitesi ve kruvasandan, su böreğine, Alman ekmeğinden,  baklavasına,  velvet pastadan,  lotus cheesecake‘ine kadar 400 çeşit taze ve donuk ürün imalatı yapmaktadır. Taze ve yüksek kaliteye sahip malzemeleri özenle seçerek, dünyaca ünlü tarifler eşliğinde kendine özgü bir menü sunar. Fırından çıkan her tarif, lezzet ve kalite güvencesi taşır. Bu taze lezzetler, kimi zaman heyecanla beklenen bir misafirin masasında, kimi zaman da kurumsal bir işletmenin menüsünde yerini alır.

Ceylan A.Ş., Ekas Et ve Gilbert Patisserie Unlu Mamulleri markaları ile sektördeki liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını sürdürerek, dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber