Gün Haber

Fettah Tamince sofrası bu…

Turizmci Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Club Privé by Rixos Belek'te ünlü İtalyan Şef Guiseppo Di Lorio ve Club Privé'nin şeflerinin hazırladığı özel menü, 130 davetlinin beğenisine sunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Fettah Tamince sofrası bu…
Haberler / Turizm
4 Temmuz 2024 Perşembe 07:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gastronomi dünyasının ünlü isimlerinden Şef Guiseppo Di Lorio'nun önderliğinde hazırlanan menü, davetlilere lezzet deneyimi yaşattı. Akdeniz'in derin sularından özenle seçilen grida balıkları, Toros Dağları'nın baharatları ile marine edilerek servis edildi.

Ana yemeğin ardından, İsveç çikolatası ve Rize fındığı ile hazırlanan mus (Mousse), ev yapımı balbademli keçi sütlü dondurma ve tahin susam ile hazırlanan çıtır tatlılar misafirlere ikram edildi.

Geceye canlı müzik ve etkileyici sahne performansları eşlik etti. Rixos Hotels, sezon boyunca düzenleyeceği Meet & Taste ve Privé Dinners gibi özel etkinliklerle misafirlerine deneyimler sunmaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber